دکتر علی اکبر حدادزاده چهارشنبه شب در همایشی به مناسبت هفته دامپزشکی (۱۳ تا ۱۹ مهر ) درخانه تاریخی آقازاده ابرکوه افزود: به منظور تامین امنیت و سلامت مواد غذایی در طول سال ۵۶ هزار نوبت نظارت بر عرضه فراوردهای دامی در استان انجام میشود .
وی اضافه کرد: سالانه ۲۵۰ راس دام سبک و سنگین در ۱۰ کشتارگاه استان ذبح می شود که در طی یکسال گذشته هفت تن گوشت قرمز به علت غیربهداشتی بودن از چرخه مصرف حذف شده است.
حدادزاده تعداد کارخانههای خوراک دام صنعتی استان را هفت باب با ظرفیت ۱۱۵ هزارتن اعلام کرد و افزود: درمجموع در یکسال گذشته ۱۴۱ تن فرآورده دامی و طیور غیرقابل مصرف نیز در استان معدوم شده است.
وی تعداد کشتارگاههای طیور استان را هشت باب بیان کرد و گفت: ۳۳ واحد بسته بندی مرغ در استان فعال است که روزانه ظرفیت تولید ۱۴۸ تن و سالانه ۴۴ هزار تن در این زمینه را دارد.
مدیرکل دامپزشکی یزد تصریح کرد: تلا ش میشود تا دام سالم به کشتارگاهها برای ذبح هدایت شود تا گوشت استحصالی سالم بدست مردم برسد و دغدغهای برای بیماریهای مشترک میان دام و انسان در استان وجود ندارد.
در این آیین فرماندار ابرکوه خدمات دامپزشکی را خدماتی گمنام دانست گفت: تلاش مجموعه کارکنان دامپزشکی باعث شده، سفرههای مردم سلامت باشد.
محمد کاظمینسب تصریح کرد: تولید سالانه ۱۶۰ هزار تن فرآوردهای دامی در ابرکوه ظرفیت بالایی را در این شهرستان ایجاد کرده است.
رئیس شبکه دامپزشکی ابرکوه هم با ارائه گزارشی گفت: در این شهرستان ۱۲۰ هزار دام سبک و پنج هزار دام سنگین و یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه در سال پرورش می یابد که نقش تاثیرگذاری در تولید پروتئین مورد نیاز در استان دارد.
دکتر علی فاتحینیا اظهار کرد: سلامت رخ نمی دهد مگر اینکه اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی توسط شبکههای دامپزشکی صورت گیرد .
دراین آیین با اهداء لوح سپاس از خدمات جمعی از کارکنان و پیشکسوتان دامپزشکی شهرستان ابرکوه تجلیل شد.
همچنین نمایشگاه دستاوردهای فعالیت دامپزشکی ابرکوه در محل خانه آقازاده باحضور مدیرکل دامپزشکی استان ، فرماندار ابرکوه و جمعی از مسئولان گشایش یافت.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
۷۵۴۰/۶۰۱۴/
نظر شما