رستم سعداللهی عصر پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: جمعی از نخبگان سمنان در ساخت تجهیزات پزشکی با فناوریهای جدید به موفقیتهایی دست یافتند اما با وجود زیرساخت برای تولید انبوه و برخی رویکردهای رانتی مانع شکوفایی استعدادها در این بخش شده است.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی در بخش صنعت سمنان در سالهای گذشته روند رو به رشدی داشته است اما با شرایط آرمانی در این بخش فاصله زیادی وجود دارد.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان ادامه داد: معرفی نخبگان و دانشآموختگان دانشگاهی از سوی پارک علم و فناوری استان سمنان برای ورود به بخش صنعت و تولید در سالهای گذشته مطلوب بوده است و این رویه اصولی برای رونق کسب و کار ادامه یابد.
سعداللهی تصریح کرد: دانشگاه باید دانشجویان کارآفرین تربیت کند زیرا واحدهای صنعتی و تولیدی استان برای جذب دانشگاهیها حساسیتهای زیادی دارند.
وی اضافه کرد: صنعتگران استان سمنان همواره از رویکردهای علمی برای رونق تولید استقبال کردند و با تغییر برخی رویهها این همافزایی شتاب گیرد.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان گفت: کارآفرینان برای اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی باید کلاننگر باشند و با تلفیق تجربه و علم می توان برای بهرهوری در تولید کالا اقدام کرد.
استان سمنان ۵۸ شرکت دانش بنیان دارد که از این تعداد ۲۰ شرکت نوپا و بقیه تولیدی است.
استان سمنان حدود ۲ هزار و ۱۰ پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی و صنعتی دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و سهم بخش صنعت و معدن از تولید ناخالص استان حدود ۲۲ درصد است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳