مسعود ترکزاده ماهانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش شرکتهای دانش بنیان جهت نحوه آشنایی با بازار صادرات و کشورهای هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی بود که توسط متخصص آنالیز بازارهای صادراتی، مشاور فروش و بازاریابی صادراتی شرکتهای مختلف، صادرکننده مواد غذایی و تجهیزات پزشکی اجرا شد.
وی بیان کرد: دپارتمان صادرات، زیر ساختهای لازم برای صادرات، swot، چک لیستهای آمادگی صادرات، امکان سنجی صادرات در ۲ بخش، چگونگی انتخاب کشورهای هدف و تحقیق و آنالیز بازار صادراتی از سر فصل هایی بود که مدیران شرکت های دانش بنیان کرمان فرا گرفتند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان با اشاره به استقبال بسیار خوب مدیران شرکت های دانش بنیان کرمان از دورههای آموزشی برگزار شده تصریح کرد: حمایت و پشتیبانی علمی و آموزشی از اولویتهای مهم این مجموعه جهت ارتقای شرکت های دانش بنیان استان است که به صورت جدی دنبال می شود.
وی با اشاره به آمادگی پارک علم و فناوری استان کرمان برای خدمات رسانی آموزشی به سایر دستگاههای اداری اظهار داشت: در همین راستا کارگاه آموزشی آشنایی با پارک علم و فناوری استان و نحوه ارائه خدمات همراه با بوم مدل کسب و کار در شرکت توزیع نیروی برق جنوب نیز در ماه مهر با حضور مدیران و کارکنان توسط کارشناسان پارک برگزار شد.
ترکزاده ماهانی ادامه داد: ترویج فرهنگ کارآفرینی و آشناسازی مدیران و کارشناسان سازمانهای مختلف با خدمات پارک علم و فناوری استان کرمان و نحوه حمایت از صاحبان ایده و فناوری همچنین مسیر حمایت از استارت آپها در تولید کالای دانش محور داخلی از اهداف پارک علم و فناوری کرمان بشمار می رود.
وی گفت: همچنین پارک علم و فناوری بعنوان دبیر گروه کاری پژوهش، فناوری و نوآوری استان کرمان انتخاب شده است که تدوین و به روز رسانی سند آمایش علم و فناوری استانی برنامهریزی در جهت استقرار و اصلاح نظام نوآوری منطقه در استان، تدوین برنامههای کوتاهمدت، میان مدت و بلندمدت آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان بر اساس سند آمایش مصوب و غیره در این کارگروه دنبال می شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۲۰۰ واحد فناور و ۶۰ شرکت دانش بنیان در استان کرمان در زمینه های آی تی، کشاورزی، پزشکی، نانو، مکانیک، عمران و غیره فعالیت دارند.
۷۴۳۷
نظر شما