به گزارش مجله فوربس، این واکسن با تحریک سازوکار دفاعی طبیعی سیستم ایمنی بدن برای چسبیدن به سلولهای سرطانی و از بین بردن آنها استفاده میکند.
تحقیقات پژوهشگران مِیو کلینیک فلوریدا بر روی این واکسن در مراحل اولیه است و هنوز دستکم سه سال زمان میبرد تا فاز سوم آزمایشات این واکسن در دسترس حجم بالای بیماران قرار گیرد.
کیث ناتسون محقق بالینی مِیو کلینیک در این باره میگوید: «میدانیم که (این واکسنها) خطری ندارند. میدانیم که برای مبارزه با سرطان، سیستم ایمنی بدن را تحریک میکنند. میدانیم که تاثیر مثبتی بر روی سرطانهای تخمدان و سینه داشتهاند. به جز سوزش و دردی مشابه با درد ناشی از تزریق واکسن آنفلوانزا، هیچ عارضه جانبی که مشکل ساز شود نیز، مشاهده نشده است. حال باید سازمان غذا و داروی آمریکا را به واسطه آزمایشات بالینی موشکافانه در مورد آنچه ما میبینیم متقاعد کنیم.»
به گفته ناتسون، وقتی دچار سرماخوردگی یا چیزی شبیه آن میشوید، بدنتان واکنشی ایمنی میدهد که الزاما از بروز این بیماری جلوگیری نمیکند اما آن را دور نگه میدارد و به از بین بردن آن کمک میکند.
محققان مِیوکلینیک نیز همین طرح را در مورد سرطان به کار گرفتهاند و به دنبال ساختن واکسنی هستند که به سیستم ایمنی فرد یاد میدهد تا به سلولهای سرطانی حمله کند.
نظر شما