محمد عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: کلینیک جراحی مغز و اعصاب بیمارستان بوکان در قالب طرح تحول نظام سلامت تاسیس شد و پس از تجهیز از روز گذشته با حضور کادر پزشکی متخصص اقدام به پذیرش بیماران مغز و اعصاب کرد.
عباسی ادامه داد: با پیگیریهای مستمر صورت گرفته و با همت و تلاش مسوولان یک پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب نیز برای این بخش که از نیازهای اصلی بخش درمان شهرستان بود، جذب شد و در زمان حاضر در حال فعالیت است.
وی گفت: نخستین بیمار که در این بخش مورد عمل جراحی مغز و اعصاب قرار گرفت کودک ۱۴ ماههای بود که به دنبال سقوط از ارتفاع ۴.۵ متری، دچار ترومای شدید از ناحیه سر شده بود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان با بیان اینکه این عمل جراحی نسبتا سنگین حدود سه و نیم ساعت طول کشید، اضافه کرد: در حال حاضر کودک کاملا هوشیار بوده و از علایم حیاتی پایداری برخوردار است و در بخش مراقبتهای ویژه، تحت پرستاری و مراقبت میباشد.
وی ادامه داد: در صورتیکه این بخش راهاندازی نشده بود این بیمار باید برای درمان به مرکز استان اعزام میشد.
وی در خصوص برنامه حضور متخصص جراح مغز و اعصاب در درمانگاه این بیمارستان اضافه کرد: این متخصص در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه اقدام به پذیرش و معاینه بیماران مغز و اعصاب خواهد کرد و با راهاندازی این بخش علاوه بر بوکان بیماران شهرستانهای همجوار از جمله تکاب، شاهیندژ ، بانه و سقز نیز میتوانند از خدمات آن برخوردار شوند.
بیمارستان بوکان دارای ۶ بخش جراحی زنان و مردان، آیسی یو، سیسییو، کودکان، انآیسییو و بخش داخلی است و ظرفیت پذیرش ۲۷۳ نفر را دارد.
یک هزار و ۲۰۰ نفر پرسنل در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان هم اکنون مشغول خدمات دهی به مراجعه کنندگان هستند.
۷۵۱۰/۶۱۸۵/۳۰۷۲
نظر شما