مصیب بهرامی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کیفیت نان استان قزوین به نسبت استانهای همجوار و با توجه به کیفیت پایین گندم در قزوین بسیار مطلوب است.
وی اضافه کرد: بی کیفیت بودن آرد حاصل از گندمهای قزوین باعث شد تا چندین بار این موضوع به دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان قزوین، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل غله استان نامه نگاری شود.
بهرامی همچنین توضیح داد: پایین بودن کیفیت آرد در نانوایی ها سبب شده تا نانوا با کم و زیاد کردن نمک یا حتی کاهش ۲۰ تا ۳۰ گرمی وزن چونه به پخت نان اقدام کند که یکی از اولویتهای ما در استان برگشتن وزن واقعی نان به دست مشتری است.
این مسئول تصریح کرد: هنگامی که بحث افزایش قیمت نان در زمان استاندار اسبق استان قزوین مطرح شد،مسئولان وقت استان بنا به برخی مصالح اظهار داشتند که امکان این افزایش قیمت وجود ندارد، اما اگر نانوایی از وزن چونه به اندازه ۲۰ تا ۳۰ گرم کم کرد باید مورد اغماض واقع شود و انها را نباید تعطیل کنیم چرا که هزینه های تولید نان بسیار افزایش یافته است.
رییس اتحادیه نانوایان استان قزوین به مطالبات این صنف اشاره کرد و گفت: نانوایان از از ما مطالبه میکننند که با افزایش هزینههای آب، برق و گاز و همچنین بالارفتن نرخ دستمرد کارگران در فعالیت خود دچار مشکل شده اند.
بهرامی در خصوص پیشنهاد افزایش قیمت ۲۵ تا ۴۰ درصدی نان در استان نیز اظهار داشت: با توجه به ثابت ماندن قیمت نان از پنج سال پیش تاکنون در استان، افزایش قیمت نان در دستور کار قرار داشته و نیازمند مصوبه مسئولان استانی است.
صحبت های رئیس اتحادیه نانوایان در استان قزوین در خصوص کیفیت پایین آرد گندم و تاثیر منفی آن در کیفیت نان در حالی مطرح می شود که چندی پیش مجید اسماعیلی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قزوین عنوان کرده بود گندم تولیدی در استان قزوین به لحاظ کیفیت جزو بهترین استان ها قرار دارد.
۲ هزار و ۳۵۰ نانوایی در استان قزوین فعالیت دارند.
۹۹۲۵ / ۳۰۱۳