مهتاب شاهماری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ذخیره دارویی مناسبی در مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانها ایجاد شده است، افزود: شرکتهای توزیعکننده دارو نیز مانند سایر مراکز در حال آمادهباش هستند تا در موقع لزوم نسبت به رفع نیاز احتمالی مراکز اقدام کنند.
وی تاکید کرد: خروج دارو از مرز مهران ممنوع است و کارشناسان این حوزه تا پایان اربعین برای بررسی و کنترل به صورت شبانهروزی در محل پایانه مرزی مستقر هستند.
وی یکی از مسائل مهم امسال را قاچاق معکوس کالاهای سلامت محور به خصوص دارو عنوان کرد و گفت: بهمنظور کنترل و ایمنی مواد خوراکی و آشامیدنی، آزمایشگاه کنترل کالا در شهر مهران مستقر شده است و نمونههای ارسالی به صورت شبانهروزی بررسی و نتایج در سریعترین زمان اعلام میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: برای بررسی و کنترل محموله کالاهای سلامت محور احتمالی، کارشناسان معاونت غذا و دارو تا پایان راهپیمایی اربعین بهصورت شبانهروزی در محل پایانه مرزی مستقر هستند.
شاهماری با بیان اینکه تامین نیازهای دارویی و ملزومات پزشکی به زائران یکی از مهمترین دغدغهها در ایام اربعین افزود: امسال معاونت غذا و دارو با توجه به تجربیات موفق سالهای گذشته به صورت منسجمتری برای ارائه خدمات به زائران در کنگره بزرگ اربعین برنامهریزی کرده است.
وی اظهار کرد: امسال درمانگاه پایانه مرزی مهران از ۲۰ تا ۳۰ مهرماه در اختیار بنیاد برکت قرار داده شده است که عهده دار ارائه خدمات دارویی و درمانی در درمانگاه پایانه مرزی هستند.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بینالمللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیون های حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است.
پیش بینی می شود در ایام اربعین امسال ۷۰ درصد از مجموع زائران مرز مهران را برای تردد انتخاب کنند و هم اکنون به طور معمول در این ایام روزانه بیش از ۲۵۰ هزار نفر از مرز مهران راهی عتبات عالیات می شوند.
۷۱۸۰/۶۰۳۲
نظر شما