اقدامات پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به برنامه ریزی جهت بیماری‌های غیرواگیر کمک می‌کند

تهران- ایرنا- رئیس دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: در پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه‌ها و اقدامات نوآورانه‌ای صورت گرفته که به سیاستگذاران این امکان را می‌دهد تا برنامه ریزی بهتری برای کنترل بیماری‌های غیرواگیر انجام دهند.

به گزارش وزارت بهداشت، احمد المنظری روز یکشنبه در بازدید از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: دستاوردهای این پژوهشگاه به عنوان همکار سازمان بهداشت جهانی باید توسط سایر کشورهای منطقه الگوبرداری شود.

وی ادامه داد: پژوهش‌ها و اطلاعات این مرکز درباره بیماری‌های غیرواگیر از شهرستان‌های ایران باعث می‌شود بتوانیم در این پژوهشگاه تفاوت‌ها را از منظری بالاتر مشاهده کنیم. همچنین این پژوهش‌ها به برنامه ریزان شهرستان‌ها کمک می‌کند که به اولویت بندی برنامه‌ها برای کنترل بیماری‌ها بپردازند.

المنظری بیان کرد: چالش‌ها و مشکلات پیش روی منطقه مدیترانه شرقی در زمینه کنترل بیماری‌های غیرواگیر زیاد است، اما با وجود این موانع، امیدواریم سازمان جهانی بهداشت بتواند با همکاری کشورهایی نظیر ایران و این پژوهشگاه بر مشکلات فائق آید.

باقر لاریجانی،  رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این دیدار اقدامات انجام شده در راستای توافقات قبلی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با سازمان بهداشت جهانی را تشریح کرد و در مورد سیمای بیماری‌های غیرواگیر در کشور و برنامه‌های ایران برای مقابله با آنها از جمله برنامه NCD توضیحاتی داد.

در بخش دیگری از برنامه بازدید رئیس دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم،  فرشاد فرزاد فر رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های غیرواگیر پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران سامانه این پژوهشگاه را برای المنظری و هیات همراه تشریح کرد و گفت: بر اساس توافقات قبلی پژوهشگاه با سازمان جهانی بهداشت باید یک سری اقدامات مشخص برای کاهش عوارض بیماری‌های غیرواگیر در زمینه دیابت، فشار خون، پوکی استخوان و موارد دیگر طی دو سال انجام می‌دادیم که در مدت کمتر از یک سال آماده ارائه به این سازمان شده است. طبق توافق در این بازدید مقرر شد در نشست بعدی کشورهای منطقه مدیترانه شرقی دستاوردهای پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و ابزارهایی که برای کنترل بیماری‌های غیرواگیر طراحی کرده است به کشورهای عضو منطقه مدیترانه شرقی این سازمان معرفی شود.

المنظری جهت شرکت در شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت بامداد امروز وارد تهران شد.

شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی با حضور وزرا و نمایندگان ۲۱ کشور منطقه از ۲۲ تا ۲۵ مهر ۹۸ به مدت سه روز در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha