«علی مرادی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: به دلیل محدودیت منابع مالی که فدراسیون وزنهبرداری دارد همه تلاش خود را کردیم تا وزنهبرداران به مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا به ره شمالی اعزام شوند، اما این مهم اتفاق نیافتاد.
وی افزود: محدودیتهای مالی مربوط به همه مجموعه است و جدای از آن نمیتواند باشد. منابع مالی فدراسیون بین کل اعضای ورزش این مجموعه توزیع میشود و باید از همه جهت آن را ارزیابی کنیم. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز تا حدی میتوانند حمایت کنند و فدراسیون باید این محدودیتها را در نظر بگیرد. با وجود حمایتهای همه جانبه و حضور حامیان مالی نتوانستیم کار اعزام تیمهای نوجوانان و جوانان را به مسابقههای قهرمانی آسیا انجام دهیم. در واقع حامی مالی که بتواند منابع را تامین کند، وجود نداشت.
رییس فدراسیون وزنهبرداری ادامه داد: با ارزیابی وضعیت مالی و تصمیم جمعی به این نتیجه رسیدیم که وزنهبرداران را به این رقابتها اعزام نکنیم. هزینه اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال بود و کل بودجه و نقدینگی فدراسیون وزنهبرداری در حال حاضر ۴۰ میلیارد ریال است. برای حضور در پیکارهای جوانان جهان در فیجی ۱۰ میلیارد ریال هزینه کردیم. با توجه به محدودیتهای مالی فدراسیون، اعزام به کرهشمالی شدنی نبود. برخی از فدراسیونها بیش از ۳۰ میلیارد تومان بدهی دارند چه کسی میتواند پاسخگوی این همه بدهی باشد.
وی یادآور شد: جوانان وزنهبردار ما قرار بود در مسابقات مصر حضور یابند اما این کشور به طور رسمی از میزبانی انصراف داد و منتظر اعلام میزبانی کشور دیگر هستیم.
مرادی تاکید کرد: قیمت بلیتهای هواپیما به طور سرسامآوری افزایش یافته است. اگر وزنهبرداران به مسابقات کرهشمالی میرفتند، ۴ میلیارد ریال فقط هزینه بلیت آنان میشد. به برخی از کشورهایی که دور هستیم نمیتوانیم وزنهبرداران را اعزام کنیم و حتی اگر حامی مالی همه هزینهها را پرداخت کند باز هم به مشکل برمیخوردیم.
وی اظهار داشت: زمانی که فدراسیون بینالمللی تصمیم بگیرد که کدام مسابقه در کجا برگزار میشود ما سریع اردوها را برگزار میکنیم و براساس تصمیم کادر فنی نفرات انتخابی برای اعزام به مسابقات برون مرزی را اعلام خواهیم کرد. با انصراف از یک اعزام، آسمان به زمین نمیآید و بعد از این براساس منابعی که داریم، بودجه مورد نظر برای اعزام بعدی اختصاص خواهد یافت.
نظر شما