به گزارش ایرنا حبیب یزدانپناه، دوشنبه با بیان این مطلب افزود: علیرغم همه تلاشهای انجام شده، این هواپیما نتوانست مجوزهای مربوطه را دریافت و خود را به جدول پروازی برساند.
وی اظهار داشت: پیگیری مسئولان ارشد استان برای برقراری این خط پروازی در آیندهای نزدیک همچنان ادامه دارد.
یزدانپناه با اشاره به همکاری و آمادگی آژانسهای گردشگری استان در این زمینه، گفت: بیش از ۳ میلیارد ریال به چارترکننده پرواز بهصورت امانی برای برقراری این پرواز بینالمللی پرداخت شده تا پرواز قطعی شود، اما علیرغم پیگیریهای بسیار، متأسفانه به جدول پروازی نرسید.
وی افزود: این در حالی بود که تمام خواستههای شرکت هواپیمایی و شرکت چارترکننده با دستور مدیریت ارشد استان، برای برقراری این پرواز برآورده شده بود.
نخستین پرواز بین المللی فرودگاه بجنورد بنا بود امروز و در آستانه اربعین حسینی با ۱۵۰ مسافر به مقصد نجف اشرف انجام شود که با توجه به مشکلات فنی امکانپذیر نشد.
هم اکنون هر هفته ۹ پرواز رفت و برگشت در مسیر تهران - بجنورد توسط شرکت های ماهان، آسمان و ایران ایر صورت می گیرد.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور قرار دارد که فاصله بجنورد، مرکز این استان تا تهران افزون بر ۷۰۰ کیلومتر و تا مشهد ۲۵۰ کیلومتر است.
فرودگاه بجنورد به عنوان فرودگاه مرز هوایی فعال است که دارای یک باند به ابعاد ۴۲۰۰ در ۴۵ متر، اپرون به ابعاد ۲۴۵ در ۱۱۸ متر، تاکسیوی عمود به ابعاد ۲۳ در ۱۲۰ متر و ساختمان ترمینال مسافری به مساحت ۱۷۰۰ متر مربع و ترمینال جدید به مساحت ۴۶۰۰ مترمربع است.
ب/۵۱۳۲
نظر شما