۲۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۳:۰۹
کد خبرنگار: 2051
کد خبر: 83518260
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تسهیل امور صادرکنندگان اولویت اصلی مدیریت اجرایی استان مرکزی است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: تسهیل امور تولیدکنندگان و صادرکنندگان، اولویت اصلی مدیریت اجرایی این استان است و تمامی دستگاه‌ها باید در این امر خطیر واحدهای تولیدی را پشتیبانی کنند.

به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز سه‌شنبه در جریان  بازدید از شرکت فراسازان آلومینیوم میهن اراک در جمع خبرنگاران، افزود: با حمایت‌های بی‌دریغ مسئولان، بانک‌ها و دستگاه‌های مختلف اجرایی، رونق تولید در استان مرکزی قابل مشاهده است و صنایع این استان در سال جاری نسبت به سال گذشته در شرایط مطلوب‌تری قرار دارند.

وی ادامه داد: شمار قابل توجهی از واحدهای تولیدی تعطیل شده،   از تسهیلات رفع موانع تولید در راستای به روزرسانی تجهیزات و عوامل تولید و یا سرمایه در گردش استفاده کردند و اکنون رنگ و بوی تولید در این واحدهای تولیدی متجلی شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: برخی از واحدهای تولیدی این استان مانند شرکت فراسازان آلومینیوم میهن اراک از سال‌ها پیش عملیات اجرایی خود را آغاز کرده‌اند که تا کنون موفق به تولید و ایجاد اشتغال نشده اند و با وجود اینکه بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال در این واحد تولیدی هزینه شده است، اشتغال چندانی در این واحد ایجاد نشده که بانک‌ها و دستگاه‌های مربوطه باید نسبت به حل مشکلات این واحد و دیگر صنایع مشکل‌دار استان اقدام کنند.

آقازاده اظهار داشت: تیم کارشناسی از سوی دستگاه‌های مسئول فعالیت تمامی صنایع استان را مورد ارزیابی قرار می دهد و در صورت مشاهده مشکل در بخشی از آن‌ها، مراتب به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اعلام و برای حل مشکل آن صنعت برنامه ریزی و تصمیم گیری می شود.

وی افزود: حفظ و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تنها با توسعه هدفمند صنایع محقق می شود و حمایت از صنایع داخلی در استان مرکزی جنبه عملیاتی به خود گرفته و از تمام ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده می شود.

استاندار مرکزی اظهار داشت: بیش از ۵۱۱ میلیون دلار انواع کالاهای غیر نفتی در نیمه نخست امسال از استان مرکزی به بیش از ۷۶ کشور دنیا صادر شده و پیش بینی می شود میزان صادرات این استان تا پایان سال از یک میلیارد دلار نیز تجاوز کند.

آقازاده بیان کرد: با حمایت های همه جانبه از سرمایه گذاران و بخش خصوصی می توان ظرفیت صنایع استان را تا حدود مطلوبی افزایش و در نتیجه میزان صادرات را نیز چشمگیر تر کرد.

وی در خصوص شرایط شرکت هپکو اراک نیز گفت: با پیگیری‌های مدیریت ارشد استان این واحد تولیدی به سازمان خصوصی سازی بازگشته و این سازمان موظف است تا هنگام واگذاری هپکو به یک شخصیت حقیقی یا حقوقی کارآمد و با اهلیت، صنعت ماشین‌آلات راه‌سازی تمامی حقوق و مزایای کارگران این کارخانه را پرداخت کند.

استاندار مرکزی افزود: بازگشت هپکو اراک به سازمان خصوصی‌سازی به معنای دولتی شدن نیست چرا که بر اساس قانون، هنگامی که یک واحد تولیدی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شد دیگر نمی تواند به دولت بازگردد، اما سازمان خصوصی سازی و مدیریت ارشد این استان تمام تلاش خود را برای ساماندهی این واحد تولیدی بکار گرفته است.

استاندار مرکزی همچنین از واحدهای تولیدی نیروساز  و قطعه سازی اراک بازدید کرد.

بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.

۳۰۱۷/۶۰۱۲

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha