معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان زنجان روز چهارشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: بیشک نشاط اجتماعی یکی از مولفههای اصلی رفاه و از مهمترین شاخصهای توسعه در کشورها بهشمار میرود و نقش بسیار مهمی در سلامت و پویایی اجتماعی ایفا میکند که این مقوله مهم باید از سوی مردم و مسئولان مورد توجه بسیار قرار گیرد.
گلنساء آقامحمدی افزود: در این ارتباط خانوادهها باید حفظ آرامش و صمیمیت را در فضای خانه، تقویت کرده و به کودکان مهارتهای زندگی سالم، ارتباط درست و روش نه گفتن را بیاموزند.
این مسئول ادامه داد: رشد و توسعه جوامع در گرو توجه و برنامهریزی همه اقشار در ابعاد مختلف جامعه است و بر این اساس، کودکان دروازه ورود به رشد و توسعه عمومی جامعه آینده خواهند بود و توجه به سلامت جسمانی و روانی آنان از مهمترین دغدغههای حوزه پیشگیری است.
وی بر آموزش مهارتهای زندگی در کودکان و توجه به نقش پیشگیری از اختلالات و آسیبهای روانی اجتماعی و برنامهریزی برای پیشگیری و کاهش مشکلات دوران کودکی تاکید کرد و گفت: اقدامات و مداخلات پیشگیرانه در دوره کودکی سرمایه گذاری و ذخیره رفتاری برای دوران بزرگسالی است.
آقامحمدی با اشاره به جایگاه مشاوره و روانشناسان در کاهش آسیبهای اجتماعی نیز ادامه داد: صرف نداشتن بیماری روانی دال بر سلامت روان نیست بلکه کیفیت ارتباط با خود، دیگران و جهان، نشانه های سلامت روان بوده و سلامت روان حالتی از بهزیستی است که در آن فرد توانمندی خود را شناخته و از آن به نحو موثر و مولد استفاده کرده و برای اجتماع خویش مفید و مثمر ثمر خواهد بود.
وی اضافه کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی با هدف ارتقای سطح علمی کارشناسان، روان شناسان و مشاوران و در نتیجه آن کمک به ارتقای سلامت روان جامعه محوریترین کارکرد حوزه پیشگیری است.
به گزارش ایرنا، موضوعاتی مانند، خودمراقبتی، آموزههای دینی و معنویت در ارتقای سلامت روان، تحکیم خانواده، مهارت های زندگی، مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت و جایگاه رسانه و شبکه های اجتماعی در ایجاد نشاط اجتماعی و افزایش سلامت روان، از موضوعات هفته سلامت روان را تشکیل میدهد.
هفته سلامت روان همه ساله از ۱۸ تا ۲۴ مهرماه با عناوین مختلف در کشور برگزار می شود.
۹۶۴۶/۶۰۸۵
نظر شما