۲۴ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۸
کد خبرنگار: 2091
کد خبر: 83519753
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرصت‌های سرمایه گذاری گردشگری در سمنان تقویت می‌شود

سمنان- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان گفت: فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان با هم‌افزایی و کمک دستگاه‌های اجرایی دیگر تقویت می‌شود.

مهدی جمال روز چهارشنبه در در نشست بررسی طرح‌های پیشران و محرک توسعه گردشگری استان سمنان در سالن اجتماعات کوثر استانداری ابراز داشت: برای تبدیل استان از معبر به مقصد گردشگری و مقصد سرمایه‌گذاران برای توسعه این صنعت باید همه دستگاه‌های اجرایی کمک کنند.

وی با بیان اینکه برای توسعه صنعت گردشگری به عنوان یکی از محورهای توسعه استان سمنان لازم است دستگاه‌های اجرایی گردشگری را به عنوان طرح بالادستی بپذیرند،  تاکید کرد: توسعه گردشگری نباید تنها به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان محدود باشد و ظرفیت مالی همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط بهتر است در این مسیر هدایت شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان با بیان اینکه ۸۲ اقامتگاه بوم‌گردی ساخته شده در دولت تدبیر و امید نقشی مهم در رونق روستاها و جلوگیری از مهاجرت داشته است، یادآور شد: ساخت اقامتگاه‌های بوم گردی در واقع نوعی جمع آوری سرمایه‌های خرد روستاییان و ایجاد رونق اقتصادی در بین آن‌ها است که باید تقویت شود.

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان سمنان نیز گفت: برای توسعه پایدار گردشگری در استان باید در هر منطقه یک طرح راهبردی تعریف و بر اساس آن برنامه‌ریزی شود.

حمیدرضا دوست محمدی یادآور شد: بوم گردی  نوعی تجمیع سرمایه خرد بومی‌های روستا، به منظور  اشتغالزایی و رونق اقتصادی است و برای توسعه گردشگری و تقویت معیشت روستاها، ضرورت دارد دستگاه‌های اجرایی کمک کنند.

وی از بنه کوه گرمسار، کاروانسرای تاریخی واقع در آهوان، تلخاب در سرخه، دریاچه نمک کویر حاج علی قلی، گرداب سمنان و کاروانسرای قصر بهرام در پارک ملی کویر به عنوان ظرفیت‌های گردشگری کم نظیر استان سمنان نام برد که  قابلیت سرمایه‌گذاری دارد.

سرپرست معاونت گردشگری، سرمایه‌گذاری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تصریح کرد: مشکلات حقوقی و مالکیتی برخی بناهای تاریخی استان از مهمترین موانع تامین زیرساخت‌های گردشگری و جذب سرمایه‌گذار است و حل این مشکلات نیازمند کمک و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی است.

۱۵ هتل، ۲ هتل آپارتمان، یک متل، پنج مجتمع گردشگری، ۸۱ اقامتگاه بومگردی، ۵ مهمانپذیر و ۲۳ خانه مسافر در استان سمنان وجود دارد.

بیش از یک هزار و ۸۳۳ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی در استان سمنان شناسایی شده و ۸۱۳ اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی  ثبت شده که ظرفیتی بزرگ برای جذب سرمایه‌گذاران است.