دکتر انور اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استان کردستان در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی در سال جاری با صدور بیش از ۱۱۰ هزار نسخه جزو استانهای برتر کشور بوده است.
وی افزود: با اجرای این طرح، دفترچههای کاغذی حذف و بیماران در مراجعه به مراکز درمانی با ارائه کد ملی و یا یکی از مشخصات هویتی خود از خدمات نسخه الکترونیکی بهرهمند میشوند.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان یادآور شد: براساس برآوردهای انجام شده ماهیانه حدود ۱۴۰ هزار دفترچه بیمه در استان چاپ میشود که ۲ میلیارد ریال هزینه صدور و دستمزد و تمدید المثنی این دفترچههاست که با اجرای طرح این هزینهها کاهش مییابد.
وی همچنین به راه اندازی سامانه رسیدگی به اسناد بستری الکترونیک از اول شهریور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی به صورت آزمایشی در استان اشاره کرد و گفت: در این مدت حدود ۲ هزار اسناد بستری به صورت الکترونیک بین بیمارستانها و بیمه سلامت مبادله و بررسی شده است.
اسماعیلی با بیان اینکه سامانه رسیدگی به اسناد بستری الکترونیک به صورت رسمی از اول آبان آغاز میشود، اضافه کرد: همچنین سامانه رسیدگی الکترونیک به اسناد خسارت متفرقه نیز راهاندازی شده و حدود ۵۰ سند از این طریق رسیدگی شده است.
در دولت تدبیر و امید که سلامت و بهداشت و درمان مردم بعنوان یکی از اولویتهای اصلی مورد توجه قرار گرفت، سازمان بیمه سلامت نیز در همراهی با طرح تحول نظام سلامت و با پوشش بیمه ای رایگان آحاد مختلف مردم بویژه قشر آسیب پذیر جامعه، برگ زرین دیگری را بر افتخارات خود افزود و نقش مهمی در کاهش پرداخت از جیب مردم در هزینه های سلامت ایفا کرده است.
در استان کردستان بیش از یک میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که بیشترین تعداد شامل بیش از ۶۰۰ هزار نفر در روستاها ساکن هستند.
نظر شما