دکتر حسین وطن پور روز چهارشنبه در نشست ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاههای علوم بهزیستی و توانبخشی و صنعتی شریف که در سالن همایش بیمارستان رفیده برگزار شد، افزود: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی پتانسیل بسیار خوبی در حوزه توانبخشی دارد و به همین دلیل به عنوان قطب توانبخشی مورد حمایت قرار میگیرد.
وی ادامه داد: ما در حوزه توانبخشی نیازهای فوقالعاده زیادی داریم که متاسفانه خیلی کم به این حوزه توجه شده و بیشتر بودجهها و هزینهها را به سمت درمان هدایت کردیم.
وطن پور با اشاره به اینکه دانشگاههای برتر ما در حوزه توانبخشی کار چندانی انجام ندادهاند، گفت: حتی دانشجویان برتر و نخبه بیشتر رشتههای کاملا تخصصی را انتخاب میکنند و به رشتههای پاراکلینیک توجه کمتری دارند.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: به همین دلایل ما در طول ۴۰ سال گذشته خیلی توسعه موفقی در حوزه توانبخشی در کشور نداشتیم.
وطن پور بیان داشت: ما هنوز سمعک داخلی نداریم و حتی ویلچر استاندارد داخلی هم نداریم و این ضعف است که با وجود تعداد زیادی از اعضای هیات علمی باید برطرف شود.
وی ادامه داد: یکی از اهداف ما در این مجموعه، نزدیک شدن دانشگاههای وزارت علوم با وزارت بهداشت است و باور داریم هرچه آنها به هم نزدیکتر شوند، در حوزه فناوری میتوانیم به پیشرفتهای خوبی دست یابیم.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید به جایی برسیم که استادان دانشگاهها در وزارتخانههای علوم و بهداشت با هم در مراکز درمانی فعالیت کنند. به نظر میرسد این کار میتواند موفقیتهای زیادی برای دستیابی به فناوریهای پیشرفته باشد.
وی گفت: با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق نوآوری، حمایتهای خوبی از طرحهای پژوهشی انجام شده است که این روند ادامه خواهد یافت.
نظر شما