۲۸ مهر ۱۳۹۸، ۶:۱۲
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 83520639
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سامانه سککوک به توسعه صادرات واحدهای تولیدی اصفهان کمک می‌کند

اصفهان- ایرنا - مدیرعامل سامانه کشوری کسب و کار (سککوک) گفت: سامانه سککوک با توجه به صنعتی بودن اصفهان به توسعه صادرات واحدهای تولیدی آن کمک می‌کند.

سککوک، توسط سازمان صنایع کوچک و نواحی صنعتی ایران در راستای ارتقا و تسهیل تعاملات داخلی و بین المللی راه اندازی شد و مزیت های رقابتی این سامانه، به‌کارگیری و ارائه روش‌های مدرن ارتقای بازار با مدیریت زنجیره تامین، به‌کارگیری موثر الگوهای گردش اعتباری و ارائه روش‌های مدرن تامین مالی زنجیره تامین و ارائه روش‌های مدرن مدیریت لجستیک است.
خدمات عمومی این سامانه، ارائه محصولات و خدمات هر عضو از طریق ویترین مجازی اختصاصی، خدمات بازاریابی و ارتقای فروش، خدمات مبتنی بر رایانش ابری، خدمات آموزشی و ارتقای مهارت و خدمات مشاوره‌ای است.

فردوس باقری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اصفهان با بیش از 9 هزار واحد صنعتی نقش مهمی در صادرات کشور دارد و سامانه سککوک می تواند در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم ظالمانه، فرصت‌های بسیاری را برای توسعه صادرات در اختیار این واحدها قرار دهد.

وی با بیان اینکه امکان فعالیت واحدهای تولیدی اصفهان در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و خدمات در سامانه سککوک فراهم شد، اظهار داشت: بانک ملی آمادگی خود را برای تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی این استان در سامانه مذکور اعلام کرده است.

باقری با اشاره به اینکه سامانه سککوک، فرایندهای تولید از تامین مواداولیه تا فروش و عرضه را به مانند یک زنجیره بهم پیوسته، معرفی و از طریق "برات"، امکان تبادلات مالی آن را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: این سامانه، زمینه توسعه تجارت الکترونیک به ویژه در عرصه منطقه و بین الملل و شرایط تحریم ها را تسهیل می‌کند.

برات یک سند تجاری است که از طرف طلبکار صادر و برای شخص بدهکار ارسال می شود و در صورت تایید آن توسط بدهکار، وی متعهد می‌شود در سررسید معین، مبلغی در وجه یا حواله کرد شخص ثالثی پرداخت کند.

وی با تاکید بر اینکه سککوک با هدف ارتقای تولیدات داخلی، تولید ناخالص ملی کشور و مدیریت منابع راه اندازی شد، گفت: از مهر سال گذشته تا کنون این سامانه در 29 استان معرفی و راه‌اندازی شد و 6 هزار و 400 عضو با 120 میلیارد تومان تراکنش مالی دارد.

باقری با بیان اینکه تاکنون چند جلسه معرفی و مذاکره درباره سککوک با مسئولان و فعالان اقتصادی اصفهان برگزار شد، اضافه کرد: این سامانه مزیت‌هایی مانند کاهش هزینه‌ها و زمان تامین مالی، ابزارهای توسعه بازار، تقویت سرمایه در گردش بنگاه‌ها و تهاتر دارد و موجب انسجام بین واحدهای تولیدی و صنعتی و نظام بانکی می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر بنگاه‌های اقتصادی کشورمان در بن بست تامین سرمایه در گردش قرار گرفته اند، تصریح کرد: اگر این بنگاه ها، روش تامین مالی خود را تغییر دهند و از بانک‌ها در این زمینه مطالبه‌گری کنند، مشکلات آنها حل می‌شود.

باقری افزود: واحدهای تولیدی و صنعتی می‌توانند با استفاده از سامانه سککوک، نظام بانکی کشور را متقاعد کنند که نظام روش مالی را متحول و از روش‌های سنتی خارج کند.

این کارشناس تاکید کرد: اگر همه چیز در نظام بانکی کشور مانند تضمین نامه ها وابسته به وسائل سنتی مانند سند مِلکی باشد، صورت مالی بانک‌ها پر از املاک منجمد خواهد بود که هیچ فایده‌ای برای اقتصاد کشور ندارد و بهتر است به جای این روش ها، اجازه دهیم که سرمایه در گردش فقط وارد کار تولید شود.

وی خاطرنشان کرد: برای تهاتر کالا در فضای بین‌ المللی پیشنهادی به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ارائه شد تا موضوع بازگشت ارز صادرکنندگان نیز حل شود که منتظر تاییدیه نهایی آن هستیم.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، 9 هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه 221 هزار میلیارد ریال و اشتغال 263 هزار نفر، حدود 840 معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از 10 هزار میلیارد ریال و حدود 180 هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار می آید.

در چهار ماه نخست سال جاری  ۲ میلیون و ۴۵۲ هزار تن کالا از اصفهان به خارج کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۳۷ درصد و از لحاظ ارزش ۱۷۵ درصد رشد داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha