محمد تقی حلی ساز روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا با اعلام این خبر افزود: علاوه بر ارائه خدمات درمانی مختلف به زائران حسینی از ابتدای اجرا و برگزاری طرح اربعین حسینی، پزشکان عمومی و متخصص هلال احمر تاکنون ۳۸۶ هزار و ۲۱۶ ویزیت در۲۲ درمانگاه هلال احمر به زائران در خاک عراق ارائه کردهاند.
وی از افزایش چهار برابری زائران حسینی در مراسم اربعین امسال نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: طبق آمارها، در هر درمانگاه فعال هلال احمر ایران در عراق، بیش از پنج هزار نفر روزانه برای درمان بیماریهای خود مراجعه میکنند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر اضافه کرد: امسال، نسبت به سال گذشته، ۴۰ درصد توان و خدماتمان را افزایش دادیم، اما تراکم جمعیت در اربعین امسال بسیار بالا بوده است و با قاطعیت میگویم هیچ کمبود دارویی برای اربعین نیست و با کمکهایی که از سایر کانالهای دیگر صورت گرفته است، هیچ کمبودی نخواهد بود.
حلی ساز گفت: طبق آخرین آمار، بیش از ۵۲ نفر از زائران ایرانی اربعین حسینی تا امروز به دلایل مختلف در عراق فوت کردند.
مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر به عنوان زیرمجموعه جمعیت هلال احمر و همکار سازمان حج و زیارت، ماموریت اصلی خود را تامین سلامت زائران حج تمتع، عمره و عتبات عالیات قرار داده و تمام تلاش خود را صرف می کند تا زائران سرزمین وحی و عتبات مقدس با اطمینان از وجود امکانات و متخصصان مجرب ایرانی عرصه پزشکی و سلامت در کنار خود، بدون نگرانی از وضعیت جسمانی خود هرچه بیشتر از سفر خود بهره ببرند.
مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر به عنوان زیرمجموعه جمعیت هلال احمر و همکار سازمان حج و زیارت، ماموریت اصلی خود را تامین سلامت زائران حج تمتع، عمره و عتبات عالیات قرار داده و تمام تلاش خود را انجام میدهد تا زائران سرزمین وحی و عتبات مقدس با اطمینان از حضور متخصصان مجرب عرصه پزشکی و سلامت در کنار خود، بدون نگرانی از وضعیت جسمانی خود هرچه بیشتر از سفر خود بهره ببرند.
این مرکز پزشکی عهدهدار تمامی مسائل بهداشتی و درمانی زائران ایرانی در سه کشور زیارتی عربستان، عراق و سوریه است که با جذب و بهرهگیری از کادر بهداشتی و درمانی مجرب کشور در سطوح مختلف با ایجاد بیمارستان و درمانگاههای عمومی و تخصصی در کشورهای هدف به زائرین ایرانی این کشورها خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.
اربعین مصادف با ۲۰ صفر، چهلمین روز شهادت امام سوم شیعیان جهان در سال ۶۱ هجری قمری در صحرای کربلا است.
هر ساله، شیعیان زیادی به صورت پیاده و سواره به سوی کربلا برای زیارت مزار امام حسین (ع) عزیمت می کنند. این سنت از قدیم الایام در میان مسلمانان مرسوم بوده است. میلیونها عاشق و شیدا از روزها قبل در تدارک سفر به کربلا و زیارت مزار سرور و سالار شهیدان هستند. شمار زائران کربلا در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته و به یکی از بزرگترین اجتماع مسلمانان جهان تبدیل شده است.
راهپیمایی اربعین حسینی(ع)، نماد وحدت مسلمانان جهان است چرا که در این روز، همه مسلمانان از سراسر جهان به سمت کربلا در حرکت هستند.
مسافت پیاده روی اربعین میان دو شهر نجف و کربلا حدود ۸۰ کیلومتر است و هزار و ۴۵۲ ستون در این مسیر وجود دارد که فاصله بین هر ستون ۵۰ متر است.
برای پیاده روی کل مسیر، زمانی در حدود ۲۰ تا ۲۵ ساعت لازم است و بهترین زمان برای شروع این پیاده روی، ۱۶ صفر است.
نظر شما