محمدعلی حاتمیزاده عصر یکشنبه در بازدید از روند کاشت گندم مکانیزه در ابرکوه به خبرنگار ایرنا افزود: این شیوه آبیاری بیشتر در بخش زراعی انجام میشود و سه سال اخیر در مزارع گندم اجرا شده است.
وی اظهار کرد: این نوع آبیاری در بخش زراعی به خصوص در کاشت گندم و جو با توجه به تداوم ۲ دهه خشکسالی ،کمآبی و افت سطح آبهای زیرزمینی منطقه تاثیر بسیار زیادی در روند افزایش میزان بهرهوری آب دارد.
حاتمیزاده ادامه داد: در سال زراعی جاری با توجه به برنامهریزیهای انجامشده ، ۱۱ هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی استان به کشت گندم اختصاص یافت و کاشت این محصول راهبردی تا اوایل آذرماه ادامه دارد .
مدیر زراعت استان با تاکید بر اینکه ۹۷ درصد مزارع گندم استان به صورت مکانیزه کشت میشود، اضافه کرد: در اجرای طرح کاشت گندم پاییزه چهار هزار و ۵۰۰ تن انواع کودشیمیایی و ۶۷۰ تن بذر گندم گواهیشده برای کشت تأمین و آماده توزیع بین گندمکاران است.
این مسئول ، ارقام بذر گندم گواهیشده را سیوند، سیروان ، سیستان ، پیشتاز ، نارین و بهاران ذکر کرد.
حاتمزاده یادآور شد: شهرستان خاتم با پنج هزار و ۷۰۰ هکتار و شهرستان ابرکوه با سه هزار و ۲۹۰ هکتار بیشترین سطح زیر کاشت گندم استان را به خود اختصاص دادهاند.
از ۱۱۴ هزار هکتار اراضی زیرکشت استان، ۳۳ هزار هکتار زراعی و بقیه به کشت محصول باغی اختصاص دارد.
اراضی قابل کشاورزی استان ۱۷۰ هزار هکتار است که به علت کم آبی و تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی ۱۱۴ هزار هکتار آن به کشت محصول کشاورزی اختصاص دارد.
تعداد بهره برداران بخش کشاورزی یزد حدود ۷۰ هزار نفر است.
نظر شما