حجتالاسلام والمسلمین الهنور کریمیتبار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر سال سرمایهگذاریها در پایانه مرزی و مسیرهای منتهی به مرز مهران بیشتر میشود و زیرساختهای اربعین در حال کامل شدن است.
وی افزود: در مقایسه با مرز زرباطیه و مسیرهای منتهی به عتبات عالیات در کشور عراق وضعیت مرز مهران با وجود تحریمها، فشارهای اقتصادی، کمبود منابع مالی و کاهش درآمدهای نفتی مطلوبتر و زیرساختها تکمیلتر است.
حجتالاسلام کریمیتبار یادآور شد: تا چندین سال پیش مرز مهران فاقد هرگونه زیرساخت و امکاناتی بود اما با استقبال زائران و تجار به دلیل نزدیکی و امنیت مرز مهران و گرایش مردم برای تردد از این مرز، زیرساختها و امکانات به تدریج در این مرز توسعه یافت و این روند کماکان با همت مسئولان و بخش خصوصی ادامه دارد.
به گفته وی امنیت در هر ۲ سوی مرز و مسیرهای خاک عراق منتهی به مرز مهران، مهمان نوازی مردم استان ایلام نسبت به زائران و نزدیکی جغرافیایی به عتبات عالیات از طریق مرز مهران باعث شد عمده زائران و بازرگانان مرز مهران را برای سفر به عراق انتخاب کنند.
وی در مورد اربعین امسال نیز تاکید کرد: اربعین امسال با وجود حجم بسیار زیاد زائران اما با همت و تلاش همه دستگاهها و نهادهای دولتی، خصوصی و نظامی و به ویژه مردم با کمترین مشکل و چالش برگزار شد.
امام جمعه ایلام اضافه کرد: عموم مردم همپای مسئولان در انجام خدماتی چون تعذیه، آب آشامیدنی، سرویسهای بهداشتی و اسکان حضوری پررنگ داشتند و صحنههای قشنگی را در اربعین امسال ایجاد کردند.
بنابر اعلام رئیس ستاد مرکزی اربعین بیش از ۶۰ درصد از مجموع زائران اربعین امسال از مرز بینالمللی مهران تردد داشتهاند.
شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بینالمللی از معابر اصلی و مهم تردد خودروهای شخصی، کامیون های حامل کالاهای صادراتی و خودروهای حامل زائران عتبات عالیات است.
نظر شما