سرهنگ «محمد حیدری» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: جادههای استان کرمانشاه از روز گذشته با شروع بارشهای پاییزی لغزنده شدهاند.
وی با بیان اینکه بارشها در جادههای استان کرمانشاه به صورت باران است، گفت: همه جادههای استان باز هستند و در روزهای گذشته شاهد انسداد محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه نبودیم.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به افزایش تردد در جادههای استان کرمانشاه همزمان با بازگشت زائران اربعین حسینی از کربلای معلی، عنوان کرد: امسال ۶۷۰ کیلومتر از جادههای استان در مسیر تردد زائران کربلای معلی بود.
حیدری با بیان اینکه تردد در جادههای استان کرمانشاه پرحجم اما روان است، گفت: بیشترین حجم تردد در محورهای اسلامآبادغرب، کرمانشاه، قصرشیرین، حمیل و بیستون گزارش میشود.
وی با اشاره به اینکه امسال مسافران برای خروج از ۲ مرز مهران و خسروی وارد استان کرمانشاه شدند، گفت: در مجموع حجم تردد خودروها در جاده های استان با شروع ایام اربعین ۳۰ درصد نسبت به روزهای عادی و ۵۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
رئیس پلیس راه کرمانشاه با اشاره به بازگشایی مرز خسروی برای تردد زائران اربعین حسینی، گفت: بازگشایی مرز موجب شد که حجم تردد خودروها در جادههای منتهی به قصرشیرین و خسروی نسبت به ایام اربعین سال گذشته ۳۶۰ درصد افزایش پیدا کند.
حیدری با بیان اینکه زائرانی که قصد تردد از مرز مهران را داشتند نیز از استان کرمانشاه عبور کردند، عنوان کرد: امسال حجم ترافیک جاده حمیل که منتهی به ایلام و در نهایت مرز مهران می شود، با افزایشی ۴۵ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه بود.
۱۴۰گشت پلیس در جادههای کرمانشاه حضور دارند
وی با بیان اینکه در مسیر بازگشت زائران اربعین حسینی (ع)، ۱۴۰ گشت پلیس مستقر شده و ترددها را از خسروی تا کنگاور کنترل میکنند، اظهار داشت: علاوه بر این تعداد گشت جادهای، ۸۰ دوربین کنترل سرعت سیار و ۳۰ دوربین ثابت نیز در جادههای استان کرمانشاه مستقر و راهاندازی شده است.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرد: با توجه به لغزندگی جادههای استان کرمانشاه به رانندگان توصیه میشود که از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند.
حیدری افزود: از رانندگانی که قصد تردد در جادهها را دارند میخواهیم که سرعت مطمئنه را رعایت و از سلامت سیستم گرمایشی، چراغها و برف پاکنهای خودرو اطمینان حاصل کنند.
استان کرمانشاه در مجموع بیش از هشت هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد.