محمد صیدلو روز چهارشنبه در مراسم بیست و دومین انتخابات شورای دانش آموزی استان تهران که در دبیرستان نمونه شهید زهرهوند قرچک برگزار شد اظهار داشت: امروز به برکت جمهوری اسلامی و نگاه ویژه به دانش آموزان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی، شاهد برگزاری انتخاباتی هستیم که در آن دانش آموزان در تصمیمات مدرسه، مشارکت میکنند.
وی افزود: درست است که برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی، تمرینی برای دانش آموزان به منظور داشتن حق انتخاب و انتخاب شدن محسوب میشود ولی در آموزش و پرورش، این انتخابات، امری جدی است که در آن، دانش آموزان منتخب در چارچوب قانون، مطالبات دیگر دوستان خود را پیگیری میکنند.
صیدلو اظهار داشت: کسی که به عنوان شورای دانش آموزی انتخاب میشود، قدرت پاسخگویی خود را از آراء دانش آموزانی که به او رأی دادند به دست می آورد و موظف است که به آنان پاسخگو نیز باشد.
وی تصریح کرد: شورای دانش آموزی رکن مدرسه محسوب می شود و آموزشگاهی که از داشتن این شورا محروم است، در اصلی یکی از ستونهای اصلی خود را از دست داده است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران تصریح کرد: اگر مسئولان مدارس به دنبال ایجاد شور و نشاط در مدرسه خود هستند، لازم است تا شوراهای دانش آموزی را جدی گرفته و منتخبین دانش آموزان را در مناسبات تصمیم گیری دخالت دهند.
وی تأکید کرد: اگر دانش آموزان خود را به واسطه مشارکت در اداره امور، شریک و مالک مدرسه بدانند، قطعاً کارها بهتر پیش رفته و احساس مسئولیت آنها نسبت به مسائل آموزشی و پرورشی بیشتر میشود.
صیدلو خطاب به دانش آموزان گفت: به یاد داشته باشید که نظام مقدس جمهوری اسلامی متعلق به شماست و در سالی که به انتخابات مجلس شورای اسلامی ختم میشود باید به کسانی رأی دهید که مطلع به قانون، پیگیر حقوق مردم و همواره پاسخگوی ملت باشند.
شوراهای دانش آموزی طلایه داران تحقق گام دوم انقلاب هستند
مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم گفت: دانش آموزان عضو شوراهای دانش آموزی، طلایه داران تحقق گام دوم انقلاب هستند.
محمدرضا مسیب زاده افزود: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، ۳۲ بار از لفظ جوان استفاده کردهاند چرا که آینده کشور در اختیار جوانان قرار دارد.
وی با اشاره به لزوم جدی گرفتن شوراهای دانش آموزی گفت: برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی مسابقهای برای داشتن مشارکت در اداره امور مدرسه است و دانش آموزان نیز باید باور داشته باشند که این حقی است که جامعه در اختیار آنان قرار دادهو باید به درستی از آن استفاده کنند.
وی اظهار داشت: جوانان در طول دوران زندگی خود با انتخابهای متعددی مواجه میشوند که اگر به این باور نرسند که این انتخاب، حق مسلم آنان است، قطعاً در زندگی خود با مشکل مواجه میشوند.
وی تأکید کرد: برگزاری این انتخابات، تمرینی برای همدلی و قانونمداری است و طی آن دانش آموزان یاد میگیرند که با پایبندی به قانون، از رأی اکثریت تمکین کنند.
مسیب زاده اظهار داشت: انتخابات شورای دانش آموزی، در یکصدهزار مدرسه کشور برگزار شده و بیش از ۱۰ میلیون دانش آموزان برای انتخاب ۷۵۰ هزار عضو شورای دانشآموزی مشارکت میکنند تا سرنوشت خود را در مدرسهای که در آن درس میخوانند، تعیین کنند.
نظر شما