۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۳۰
کد خبرنگار: 1165
کد خبر: 83529305
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

فرآوری ۲۰ تن آرتمیا در پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی

ارومیه- ایرنا- سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: «سیست آرتمیا» مهمترین محصول تولیدی یکی از شرکت‌های فعال در این پارک بوده و این شرکت از سال ۱۳۹۵ تاکنون حدود ۲۰ تن از این محصول صادرات‌محور را تولید و روانه بازار داخلی کرده است.

علی‌محمد نیکبخت روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شرکت تاکنون بیش از  ۲۰ هزار دلار درآمد حاصل از فروش ۲۰ تن از این مواد غذایی آبزی‌پروری را جذب کرده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت فرآوری این شرکت افزایش یافته و سالانه به 15 تا 20 تن رسیده، ادامه داد: این شرکت برای صادرات ۶۰۰ هزار دلاری به روسیه آمادگی دارد و منتظر انعقاد قرارداد برای صادرات این محصول است.

وی بیان کرد: تجاری‌سازی محصول این شرکت دانش‌بنیان برای هشت نفر به صورت مستقیم و ۳۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال‌ ایجاد کرده است.

نیکبخت اعلام کرد: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفه‌ای و با هدف توسعه نوآوری و انجام کارهای دانش‌بنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه استان را فراهم کند.

وی گفت: ترویج فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از فکر فعالان این حوزه می‌تواند یکی از بهترین روش‌ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی و عمل به شعار سال در راستای حمایت از کالای داخلی باشد.

وی ادامه داد: ورود به حوزه صادرات یکی از برنامه‌های اصلی این پارک برای شرکت‌های مستقر بوده و در این راستا برگزاری تورهای فناوری و شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی جزو برنامه‌های اصلی این پارک به شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا آرتمیا با نام علمی (Artemia) جانداری سخت‌پوست است که در آب‌های شور زندگی می‌کند و در صنایع پرورش میگو و ماهی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ پیش از این دریاچه ارومیه یکی از غنی‌ترین منابع آرتمیا در جهان شمرده می‌شد و اکنون نیز می‌توان نشانه‌هایی از زیست این جاندار را در «نگین آبی آذربایجان» مشاهده کرد.

سالانه بیش از ۲ هزار تن سیست آرتمیا در دنیا معامله می‌شود؛ به خصوص از خود آرتمیا یا سیست آن در تغذیه مراحل نوزادی ماهیان، سخت‌پوستان و نرم‌تنان سود می‌برند؛ طبق گزارش‌ها قیمت هر کیلوگرم آرتمیا در بازارهای جهانی با توجه به کیفیت آن حدود ۵۰ تا ۱۳۰ دلار است.

پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شد و به عنوان یکی از ارکان مهم شکل‌گیری و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان تلاش می‌کند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه‌جانبه از شرکت‌های مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایه‌گذار بپردازد.

این پارک در تلاش است تا زمینه تجاری‌سازی و بازاریابی ایده‌های نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکت‌ها در سطوح ملی و بین‌المللی داشته باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha