مشکلات کشاورزی آذربایجان‌غربی باید به‌ صورت ریشه‌ای و نظام‌مند حل شود

‌ارومیه- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام‌جمعه ارومیه با اشاره به مشکلات بوجود آمده در حوزه کشاورزی استان گفت: این مشکلات باید با همفکری همه صاحب‌نظران و مسوولان به‌ صورت ریشه‌ای و نظام‌مند حل شود.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ارومیه افزود: باید برای تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات مختلف در آذربایجان‌غربی با جلب همکاری نخبگان، برنامه‌ریزی لازم انجام شود تا مشکلات گریبانگیر کشاورزان نشود.

وی اضافه کرد: برای حل این مشکلات باید ضمن برنامه‌ریزی برای نوع محصول و میزان کاشت مناسب آن نیز تمهیداتی انجام و با همراهی بخش خصوصی در بازارهای هدف بازاریابی مناسبی صورت گیرد تا به محض تولید، شاهد خرید آن توسط مشتریان باشیم.

وی بیان کرد: اساتید دانشگاهی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسوولان دستگاه‌های ذیربط در استان باید در این خصوص تعامل بیشتری داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نظیر سال گذشته، امسال نیز شاهد بارش‌های خوبی در استان طی روزهای گذشته بودیم و پیش‌بینی‌ها نیز از افزایش بارش‌ها خبر می‌دهد، ادامه داد: مدیریت نزولات آسمانی برای جلوگیری از بروز مشکل در استان ضروری است و باید با تدبیر لازم و به موقع در این موضوع نیز اقدام‌های لازم اندیشیده شود.

حجت‌الاسلام قریشی بر لزوم قناعت در زندگی فردی، خانوادگی، اداری و اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت: توجه ویژه به این امر مهم که مورد تاکید دین مبین اسلام نیز است می‌تواند بسیاری از مشکلات مردم و جامعه را حل کند.

وی اضافه کرد: مسوولان و مدیران ادارات باید نخستین نفر در قناعت‌ورزی در جامعه باشند و از تجمل در اداره‌ها به صورت جدی پرهیز شود.

وی با انتقاد از استفاده برخی مدیران و مسوولان از فضاهای بزرگ اداری، بدون نیاز به وجود این فضاها در خدمت رسانی به مردم گفت: برخی اداره‌ها از واگذاری هکتارها زمین به دیگر ادارات و نهادها در راستای کمک به حل مشکلات مردم امتناع می‌کنند که در این خصوص باید تجدیدنظر شود.

امام جمعه ارومیه افزود: در کنار مسوولان، مردم نیز باید قناعت پیشه کنند و کمک به نیازمندان را همواره مورد توجه قرار دهند.

به گزارش ایرنا، امسال مشکلات زیادی در حوزه تولید محصول‌های کشاورزی از جمله گوجه فرنگی و سیب در آذربایجان‌غربی ایجاد شد و هزاران تن از این محصول‌ها به قیمت نازل فروخته یا دور انداخته شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha