سعید خدایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: تخصیص و تحویل کامل سوخت به تراکتورها و کمباینها در این شهرستان مشروط به داشتن پلاک انتظامی است و تنها از طریق کارت سوخت توزیع میشود.
وی تاکید کرد: تمامی مالکان دستگاههای تراکتور و کمباین فاقد پلاک در اسرع وقت جهت تشکیل پرونده و شمارهگذاری دستگاه خود به مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان مراجعه کنند.
خدایی اضافه کرد: پلاکهای جدید هم باید حداکثر تا پایان سال و قبل از ثبتنام سوخت برای سال جدید از مرکز تعویض پلاک ارومیه اخذ شود.
مدیر جهاد کشاورزی شاهیندژ اظهار داشت: در زمینه شمارهگذاری هیچ محدودیتی وجود ندارد و حتی ادوات کشاورزی که عمر بالای ۲۵ سال نیز دارند، میتوانند در طرح شمارهگذاری دخیل باشند.
وی عنوان کرد: با پلاکگذاری ادوات کشاورزی و کنترل مصرف سوخت، ضمن جلوگیری از قاچاق سوخت میتوانیم نیازهای بخش کشاورزی را به موقع تامین کرده و مشکلات موجود را در این زمینه رفع کنیم.
شمارهگذاری ماشینآلات کشاورزی یکی از ضروریات خدمترسانی مطلوب در عرصه مکانیزاسیون است و میتوان در سوخترسانی به ماشینآلات کشاورزی برنامهریزی کرد.
این مهم براساس برنامهریزی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی وزارت کشور با هدف هویت بخشی و شناسنامهدار کردن دستگاههای کشاورزی و صدور کارت سوخت هوشمند انجام میشود.
با توجه به ماده ۲ آییننامه راهنمایی و رانندگی ترد خودروهای فاقد پلاک در معابر عمومی ممنوع است.
شاهیندژ در مجموع دارای ۹۰ هزار هکتار زمین زراعی و باغی است که از این مقدار ۲۵ هزار هکتار به صورت آبی به زیرکشت میرود.
این شهرستان در جنوب آذربایجانغربی و ۲۲۵ کیلومتری مرکز استان قرار دارد.
نظر شما