رقابتهای کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان از امروز (دوشنبه) با برگزاری مسابقات پنج وزن نخست در شهر بوداپست مجارستان آغاز میشود و تا هشتم آبان ادامه خواهد داشت.
تیم ایران در حالی پای به این رقابتها گذاشته که «علی سوادکوهی» نماینده وزن ۷۹ کیلوگرم خود را به دلیل صادر نشدن ویزا به همراه ندارد. وی که مدال طلای امیدهای آسیا را در کارنامه دارد سال گذشته در جام تختی سوم شد.
دارنده مدال برنز جوانان آسیا در مسابقههای جوانان سال ۲۰۱۸ نهم شد و حضور در پیکارهای زیر ۲۳ سال جهان میتوانست تجربیات ارزشمندی را به کارنامه این آزادکار اضافه کند.
ملیپوشان ایران در نخستین دوره این رقابتها که آذرماه سال ۹۶ در شهر بیدگوشچ لهستان برگزار شد با مدال طلای «مجتبی گلیج» در وزن ۹۷ کیلوگرم و مدالهای برنز «یونس امامی» و «امین طاهری» در اوزان ۶۵ و ۱۲۵ کیلوگرم و کسب ۲۸ امتیاز به مقام هشتم جهان دست یافت.
همچنین علیرضا کریمی نیز با شکست مصلحتی از دور رقابت ها کنار رفت و شانس مسلم کسب مدال و عنوان سومی جهان را از دست داد. در این رقابتها تیمهای روسیه، قزاقستان و گرجستان به ترتیب اول تا سوم شدند.
ملیپوشان کشتی ایران سال گذشته و در رقابتهای کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان که اواخر آبان ماه در شهر بخارست رومانی برگزار شد با یک مدال طلای «کامران قاسم پور» در وزن ۸۶ کیلوگرم و ۴ مدال برنز «نوید زنگنه»، «حسین شهبازی»، «علی شعبانی» و «امین طاهری» در وزنهای ۷۴، ۹۲، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم و کسب ۱۰۵ امتیاز به عنوان سوم دست یافت. این در حالی بود که تیم ایران سال گذشته در جایگاه هشتم قرار گرفت.
تیم کشتی آزاد امید ایران در سومین دوره این مسابقهها هر چند با یک نفر کمتر در مجارستان حضور پیدا کرده اما سایر نمایندگان ایران از تجربه خوبی در میادین مختلف جهانی برخوردار هستند و میتوانند امتیازهای لازم را برای بالا رفتن تیم ایران برای نخستین مرتبه در سکوی جهانی رقم زنند.
«علیرضا سرلک» در وزن ۵۷ کیلوگرم سال گذشته نیز به همراه تیم امید ایران در پیکارهای جهانی حضور یافت و یازدهم شد. او سال ۲۰۱۷ در رده هفتم جوانان جهان قرار گرفت.
«محمدباقر یخکشی» در وزن ۶۱ کیلوگرم که تجربه حضور در پیکارهای بزرگسالان جهان در سال ۲۰۱۸ مجارستان را داد و پنجم شد. او با توجه به حضور در تورنمنتهای مختلف بینالمللی همچون ساساری ایتالیا و گرجستان، یکی از شانسهای اصلی کسب مدال طلا است. «ابوالفضل حاجیپور» در وزن ۶۵ کیلوگرم و «امیرحسین حسینی» نماینده وزن ۷۰ کیلوگرم نخستین تجربه جهانی خود را امسال در مجارستان تجربه خواهند کرد.
«محمد نخودی» آزادکار وزن ۷۴ کیلوگرم در پیکارهای جوانان جهان در سال ۲۰۱۸ هفتم شد. او برنز جوانان آسیا، طلای نوجوانان آسیا و برنز نوجوانان جهان را در کارنامه داد. نخودی اگر قرار است خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی این وزن در تیم بزرگسالان مطرح کند، پیکارهای جهانی مجارستان، میدان خوبی برای نشان دادن قابلیتهای او است.
«کامران قاسمپور» نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم به طور حتم یکی از شانسهای کسب مدال طلای ایران در پیکارهای جهانی است. او سال گذشته در رقابتهای امیدهای جهان با کسب مدال طلا، امید را به کشتی ایران بازگرداند.
«حسین شهبازی» نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم ایران سال گذشته به مدال برنز این پیکارها رسید. او که مدال طلای جوانان جهان و آسیا را در کارنامه دارد.
«مجتبی گلیج» آزادکار وزن ۹۷ کیلوگرم که مدال طلای این وزن در نخستین دوره پیکارهای امیدهای جهان در لهستان را در کارنامه داد. او تجربه حضور در پیکارهای جهانی بزرگسالان در سال ۲۰۱۸ را دارد.
گُلیج که در سال ۲۰۱۷ قهرمان امیدهای جهان شده بود در سال ۲۰۱۹ نیز مدال نقره مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا را بر گردن آویخته بود و با اتکا به مدال طلای بازیهای داخل سالن آسیا در رده سنی بزرگسالان حالا به عنوان یکی از شانسهای مسلم کسب مدال طلا در این مسابقات مطرح است.
«امیرحسین زارع» نماینده وزن ۱۲۵ کیلوگرم ایران در پیکارهای جوانان جهان در سال ۲۰۱۹ نقره گرفت. او مدال طلای جوانان آسیا، نوجوانان جهان را در کارنامه دارد و در بازیهای المپیک ۲۰۱۸ آرژانتین نقره گرفت.
نظر شما