۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۳:۲۳
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 83533239
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پیکر مطهر "آیت‌الله لطیفی‌گنبدی" در ملایر تشییع شد

همدان- ایرنا- پیکر مطهر مرحوم آیت الله "جلال‌الدین لطیفی‌گنبدی" یکی از علمای وارسته ملایر ظهر امروز /دوشنبه/ با حضور علما، روحانیان و آحاد مردم در این شهر تشییع شد.

پیکر مطهر این عالم ربانی با حضور اقشار مختلف مردم، علما، روحانیان و جمع کثیری از مسئولان استانی و شهرستانی از میدان امام خمینی(ره) تا میدان آزادگان این شهر روی دست مردم شهید پرور ملایر تشییع شد.

در این آئین علمای حوزه‌ علمیه، اساتید حوزه‌های علمیه استان و شهرستان، ائمه جمعه و جماعات، امام جمعه شهرستان، نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه، اقشار مختلف مردم و دوست‌داران و عاشقان این عالم ربانی حضور داشتند.

نماز بر پیکر مطهر آیت‌الله لطیفی‌گنبدی توسط آیت الله «سیدرضا فاضلیان» اقامه شد و سپس پیکر مطهرش روی دست طلاب، اساتید حوزه علمیه و مردم شهید پرور و ولایت‌مدار ملایر از میدان آزادگان تشییع و در گلزار بهشت هاجر این شهر به خاک سپرده شد.

اقامه نماز بر پیکر آیت الله لطیفی گنبدی

مرحوم آیت‌الله «جلال‌الدین لطیفی‌گنبدی» از علمای بزرگ شهر ملایر و امام جماعت مسجد عاشورا بود که شامگاه شنبه به علت کهولت سن در ۹۸ سالگی درگذشت.

وی از فرزندان مرحوم آقا شیخ علی گنبدی بود که امام خمینی(ره) در سال‌های پیش از انقلاب و در دوران زندگی شیخ علی گنبدی، برای درک مباحث اخلاقی به محضر او در گنبد همدان حضور پیدا می‌کرد.

آیت الله لطیفی گنبدی از حدود سه سالگی فعالیت طلبگی خود را شروع کرد و بیشتر اوقات در کنار پدر بود و درس را با صرف و نحو آغاز کرد تا به معالم و شرایع و مقداری طب اسلامی و ادبیات عرب رسید و مقدمات را نزد پدرش گذراند.

وی نیز از خدمت حاج سید علی عرب و مرحوم آقا نجفی که هم اکنون یکی از خیابان‌های ملایر به نام وی مزین است، استفاده کرد و رسائل و مکاسب را نزد آیت الله آقا حیدر و آیت الله تالهی آموخت.

مرحوم آیت الله لطیفی‌گنبدی در روزهای پایانی ماه صفر همزمان با شب رحلت جانگداز حضرت محمد مصطفی(ص) و امام حسین مجتبی(ع) دار فانی را دواع گفت.

این عالم فاضل و وارسته عمر شریف خود را در راه تبلیغ دین مبین اسلام و خدمت به اسلام و ترویج فرهنگ اسلام سپری کرد.

مرحوم آیت الله لطیفی گنبدی پس از گذراندن سطح به قم عزیمت کرد و از محضر آیت الله بروجردی بهره برد و حدود چهار سالی نیز از محضر علامه طباطبایی استفاده کرد و در کنار این از درس امام خمینی(ره) بهره‌مند شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha