در این کتاب ۳۳۶ صفحهای با شمارگان یک هزار نسخه و قیمت ۱۵۰ هزار ریالی به شاعرانی شامل، نجوا آزاد، ابراهیم چوپانی، اکبر زرگری، قاسم شاهینی، محمد صیادی، زهرا عفیفه، سید کامل کاملی، پریسا نارویی، ابراهیم نژادآهن، علی اکبر هاتف، عباس مشهدیزاده، سیدعبدالرحیم قتالی و سامیه فیروزی پرداخته شده است.
درباره نویسنده؛
محمد فلاحینیا در سیزدهم مرداد۱۳۶۲ هجری شمسی در خانواده ای مذهبی و متدین محله رودباری شهرستان بندرلنگه دیده به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی خود را در آنجا ادامه داد.
پس از دریافت دیپلم خود در سال ۱۳۸۴ هجری شمسی در رشته ادبیات و علوم انسانی، عازم خدمت سربازی شد و همزمان در پیش دانشگاهی یوسفی بندرلنگه ادامه تحصیل داد.
وی تحصیلات دانشگاهی خود را بعد از بازگشت خدمت سربازی و قبول شدن در آزمون کاردانی رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه آغاز کرد و این دوره را با موفقیت گذراند.
این شاعر و نویسنده کتاب آوای مروارید، مدرک کارشناسی حسابداری خود را دریافت کرد و به دلیل علاقهمندی به هنر توانست همزمان با فراگیری علم و دانش در زمینههای فرهنگی و هنری از جمله نویسندگی و کارگردانی فیلمهای کوتاه و مستند فعالیت کند.
فلاحینیا این کتاب را به دلیل علاقهای که به شعر و ادب داشت با هدف معرفی شاعران زادگاهش(بندرلنگه) تالیف و به چاپ رسانیده که هنرمندان و نخبگان ادبی دیار خود را به سراسر کشور معرفی کند.
این نویسنده اهل غرب هرمزگان(بندرلنگه)، پژوهشگر و محقق در بخشهای مختلفی است که کتاب «آوای مروارید» از جمله آثار ایشان به شمار میرود.
قسمتهایی از کتاب؛
شعرهایی از قاسم حیدری شاعر فرهیخته معاصر که سال ۱۳۰۵ هجری شمسی در شهرستان بندرلنگه به دنیا آمد و سال ۱۳۵۲ هجری شمسی بازنشسته شد و اکنون ساکن شهر بندرعباس مرکز هرمزگان است.
وی اشعار زیادی در قالبهای مثنوی، غزل، قصیده، دوبیتی، چهار پاره و رباعی سروده است که به زودی آثار ایشان در کتابی چاپ و منتشر خواهد شد.
نام شعر: اندر احوال لنگه
این لنگه کو فقیه که وصفش بباطل است
دارای اهل و مردم نیکو خصایل است
آب و هوایش طعنه به فردوس میزند
اندر بهار وصف نمودنش مشکل است
اهل اصیل و مردم روشن روان او
از چند فرقهاند و ز چندین قبایل است
دری است در کنار خلیج فارس بنام
شهری که مسکن همه قوم و قبایل است
نظر شما