سرهنگ پاسدار صابر ماهانی شامگاه چهارشنبه در دیدار با خانواده شهید محمدحسین فهمیده که به مناسبت سالروز شهادت این شهید ۱۳ ساله و روز بسیج دانشآموزی در کرج انجام شد، افزود: سال جاری مصادف با چهلمین سالگرد تاسیس بسیج مستضعفین است که با هماهنگی معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش مقرر شد که این یادوارههای شهدا در مدارس به ویژه دبیرستانها و هنرستانها برگزار شود.
وی اظهار داشت: این یادوارهها با هدف آشنایی بیش از پیش دانشآموزان با فرهنگ ایثار و شهادت برگزار میشود.
ماهانی به نحوهی ابتکار برگزاری این برنامهها اشاره کرد و گفت: محوریت این کار با خود دانشآموزان است به طوریکه دانشآموزان خودشان مراسم را برگزار کرده و از میهمانان دعوت به عمل میآورند و خودشان نقش موثر در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت دارند.
وی افزود: امسال به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی، کتاب شهیدان فهمیده منتشر شد که در آن کتاب رشادتهای ۴۳ شهیدی که کارهایی نظیر کار شهید فهمیده را انجام داده بودند به زبان
انگلیسی ترجمه و منتشر شد و در اختیار مدارس خارج از کشور گذاشته شد.
اعزام ۴۰ هزار دانش آموز به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رئیس سازمان بسیج دانش آموزی کشور گفت: اعزام دانش آموزان در سال جاری به مناطق راهیان نور از روز شنبه، ۱۱ آبان ماه از کنار مرقد حضرت امام (ره) شروع میشود.
وی افزود: در طول هفته تلاش می کنیم در چهلمین سال تاسیس بسیج، ۴۰ هزار دانش آموز به مناطق راهیان نور اعزام شوند.
ماهانی اضافه کرد: آنچه که ما برای اعزامهای دانشآموزی هدفگذاری کردهایم، یک هدف گذاری ۷۰۰ هزار نفره است ولی باید به طور قطع زمینههای اعتباری و مالی آن فراهم شود.
وی گفت: به خصوص در بحث ریلی باید همکاری بیشتری صورت گیرد تا دانشآموزان به صورت کاملا ایمن به این مناطق عملیاتی اعزام شوند.
محمد حسین فهمیده، فرزند محمد تقی در سال ۱۳۴۶ در خانوادهای مذهبی در محله پامنار شهر قم چشم به جهان گشود.
وی دوران کودکی را همراه سایر فرزندان خانواده و درکنار برادرش داوود که وی نیز سه سال بعد از شهادت محمد حسین، شهید شد، با صفا و صمیمیت و در زیر سایه محبت و توجه پدر و مادری مهربان، سپری کرد.
محمد حسین در سال ۱۳۵۲ به مدرسه رفت و کلاس اول تا چهارم ابتدایی را با یک معلم روحانی طی کرد. سال پنجم ابتدایی و اول و دوم راهنمایی را به دلیل انتقال خانواده اش به کرج در ۲ مدرسه در این شهر گذراند.
در همین دوران بود که به واسطه حوادث انقلاب، روح وی نیز، مانند میلیونها جوان و نوجوان دیگر کشور، دچار تحولات عظیمی شد.
وی شیفته و عاشق امام (ره) بود و با تمام وجود سعی در اجرای فرامین امام داشت. او میگفت: امام هر چه اراده کند، همان را انجام خواهم داد و من تسلیم او هستم.
فهمیده دوازده ساله بود که حوادث کردستان اتفاق افتاد. خود را به کردستان رساند، ولی به دلیل کمی سن، برادران کمیته او را باز میگردانند و درصدد برمی آیند که در حضور مادرش از او تعهد بگیرند که دیگر از شهرستان کرج خارج نشود.
ولی او رضایت نمی دهد و خطاب به آنان میگوید که خودتان را زحمت ندهید. اگر امام بگوید، به هر کجا که باشد، آماده رفتن هستم. در همان روزهای نخست جنگ تحمیلی، محمد حسین تصمیم میگیرد که به جبهه برود و با متجاوزان بعثی بجنگد.
خبر شهادت محمدحسین فهمیده:
صدای جمهوری اسلامی ایران با قطع برنامه های خود اعلام می کند که نوجوانی ۱۳ ساله با فداکاری زیر تانک عراقی رفته آن را منفجر کرده و خود نیز به شهادت رسیده است . امام قدس سره در پیامی که به مناسبت دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صادر می کنند، جملات معروف خود را پیرامون او میفرمایند: رهبر ما آن طفل سیزده ساله ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگ تر است، با نارنجک ، خود را زیر تانک دشمن انداخت وآن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.
به این ترتیب و با این کلمات، حسین و فداکاری و شجاعت او جاودانه شد. بقایای پیکر شهید حسین فهمیده در بهشت زهرا، قطعه ۲۴، ردیف ۴۴، شماره ۱۱، به خاک سپرده می شود.
نظر شما