۱۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۴:۴۲
کد خبرنگار: 2183
کد خبر: 83538817
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جشنواره ققنوس مازندران برای جذب آثار فراخوان داد

ساری - ایرنا - جشنواره هنری دانشجویی ققنوس استان مازندران برای پنجمین دوره خود جهت جذب آثار هنری و علمی فراخوان داد.

دبیر پنجمین دوره جشنواره ققنوس استان مازندران روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: هدف از برگزاری جشنواره ققنوس مطالبه گری به زبان هنر و عملی سازی هنر اسلامی توسط دانشجویان متعهد و انقلابی و بروز استعدادهای دانشجویی است.

محمدقاسم کریمی با اشاره به اینکه هنر متعهد معنی نداشته و هنر خود تعهد ایجاد می کند، افزود: هنر بهترین مسیر برای کشف خلاقیت و به تصویر کشیدن مطالبات و خواست جامعه است.

وی با اشاره به آغاز فراخوان جشنواره از ابتدای آذرماه گفت: سال گذشته جشنواره ققنوس مازندران به دلیل میزبانی استان از جشنواره کشوری ققنوس با ۲ ماه تاخیر آغاز شد که امسال طبق برنامه خواهد بود. 

دبیر پنجمین دوره از جشنواره ققنوس مدت ارسال آثار را سه ماه اعلام کرد و افزود: هنرمندان و علاقه مندان به این جشنواره تا پایان بهمن ماه مهلت دارند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.

کریمی گفت : جشنواره امسال در هفت بخش ادبیات ، هنرهای تجسمی ، ادبیات نمایشی ، فیلم کوتاه، استنداپ کمدی، موسیقی مقامی و انقلابی ، مداحی و پژوهش های هنری برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: علاقه مندان می توانند آثار خود را از طریق کانال تگرامی جشنواره به نشانی @ghafarhangi و یا در پیام‌رسان داخلی به نشانی ghoghnis_۵th ارسال کنند.

به گفته دبیر انجمن ققنوس علاقه مندان می توانند آثار خود را به صورت دستی نیز به بسیج دانشجویی تحویل دهند.

کریمی همچنین گفت که آثار تصویری همچون عکس باید بدون برش ، با سایز اصلی یا استاندارد، بدون واترمارک و هرگونه دستکاری که مشخصات را تغییر دهد باشد.

"آوایی و مداحی" ویژه دانشجویان خواهر مازندران است که شامل محورهای دکلمه، نمایشنامه خوانی، مجری گری، دوبله فیلم و انیمیشن می شود و با سه موضوع نقش زن در واقعه کربلا، محور مقاومت شامل سوریه، فلسطین و عراق و یمن، آسیب ها و پدیده های اجتماعی شامل فضای مجازی کافه گردی و سبک زندگی غربی اثر پذیرفته می شود.

در بخش مداحی ، مرثیه و مولودی خوانی ویژه برادران نیز، موضوعات عاشورا، مدافعان حرم و اعیاد مذهبی است.

"پژوهش های هنری" شامل ۴ موضوع تاریخ هنر انقلاب اسلامی ، نظریات شهید آوینی در هنر، مفهوم و نظریات هنری در تفکر دینی ، تجربیات و سبک های نوین هنری در چارچوب انقلاب اسلامی است.

بخش های بعدی "فیلم کوتاه"، "تاتر خیابانی" ،"'انیمیشن" و "استندآپ کمدی" شامل ۵ موضوع اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی، تناقضات سبک زندگی مدرن، اسلامی شدن دانشگاه ها وعدالت اجتماعی است.

بخش "ادبیات" شعر کلاسیک نو و داستان کوتاه با موضوعات عدالت خواهی دانشجویی، آسیب های اجتماعی، طنز انتقادی به مسائل روز و استکبار آمریکاست.

بخش "هنرهای تجسمی" شامل محورهای پوستر، عکس، کاریکاتور و خوشنویسی با موضوعات آیین های بومی و محلی فراموش شده مازندران، عدالت اجتماعی، امریکا و استکبار نوین است.

"ادبیات نمایشی" شامل فیلمنامه و نمایش با موضوعات عدالت اجتماعی، موضوعات صنفی و مدیریتی دانشگاه ها در استان، تبعات سبک زندگی مدرن و غیره را شامل می شود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha