اقبال عباسی شامگاه شنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: پس از تشکیل و فعال شدن گروههای کاری پیشنهادات تخصصی، علمی و کارشناسی برای تصویب به این کارگروه ارائه شود.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی، دفتر امور بانوان و خانواده و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری بیشترین تاثیر را در مصوبات و خروجی فعالیتهای مرتبط با کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان دارد.
عباسی همچنین به اهمیت وضعیت سلامت مردم جامعه اشاره و تصریح کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نشستی تخصصی با رسانههای گروهی چهارمحال و بختیاری برگزار و وضعیت سلامت استان با هدف ارتقای کمی و کیفی فرهنگ سلامت در بخشهای مختلف را برای مردم تشریح کند.
وی یادآور شد: برگزاری نشستهایی علمی با حضور متخصصان امور اجتماعی چهارمحال و بختیاری و بررسی شاخصهای اجتماعی استان به صورت کارشناسی در دستورکار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: به تازگی مرکز "رصد" به منظور بررسی شاخصهای اجتماعی در وزارت کشور راهاندازی شده است.
شهرام مقدس تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری در فعالیت مرکز "رصد" وزارت کشور بعنوان پنجمین استان کشور فعال شد.
وی اظهار داشت: تمامی دادههای احتماعی، تحقیقات و پژوهشهای مرتبط با شبکه "رصد" باید در این مرکز ثبت شود.
مقدس تصریح کرد: ثبت دادههای احتماعی، تحقیقات و پژوهشهای مرتبط با شبکه "رصد" نقش محوری در برنامهریزیهای مرتبط با حوزه اجتماعی و کاهش آسیبهای این بخش دارد.
به گزارش ایرنا، براساس دستورالعمل جدید شورای برنامهریزی و توسعه، تعداد کارگروههای تخصصی این شورا از ۱۳ به ۴ مورد کاهش یافت.
۴ کارگروه جدید شورای برنامهریزی و توسعه شامل کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری، کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست، کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده و کارگروه آموزش، پژوهش، فنآوری و نوآوری است.
این اقدام در راستای انسجامبخشی به تصمیمات و کوتاه شدن فرآیندها با هدف تسریع در روند اجرای طرحها صورت گرفت.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی بیش از ۹۴۷ هزار نفر است که نیمی از این جمعیت را بانوان تشکیل می دهند.
نظر شما