آیین تشیع پیکر ابراهیم آبادی بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون با حضور خانواده وی و جمعی از هنرمندان در خانه سینما به سوی خانه ابدی برگزار شد.
در این مراسم علی دهکردی بازیگر تئاتر و سینما پشت تریبون قرار گرفت و با بیان اینکه مرگ پایان یک هنرمند نیست اظهار داشت: هنوز از دست دادن داریوش اسدزاده را فراموش نکرده بودیم که باز سیاه پوش هنرمند بزرگ دیگری شدیم.
وی با اشاره به مهربانی و خوش خلقی این هنرمند تاکید کرد: آبادی از اولین کسانی بود که در خارج از ایران تحصیل کرد و جزو سه نخبه ای بود که برای تحصیل به خارج از ایران اعزام شدند تا بازیگری مدرن جهان را یاد بگیرند.
وی افزود: اگر امروز دنیای بازیگری از اعتلایی برخوردار است و می تواند جوایز جهانی را دریافت کند راهی است که این افراد هموار کردند و اندیشه روز را وارد تفکر سنتی بازیگری کردند به همین دلیل است که در طول عمر هنری خود طیف وسیعی از نقش ها را در کارنامه بازیگری خود داشته اند.
وی با تاکید بر اینکه آبادی فردی دوست داشتنی بودند خاطرنشان کرد: افرادی که این هنرمند را می شناسند می توانند گواهی دهند هیچکس جز خاطراتی که لبخند به لب بیاورد خاطره دیگری از او به یاد ندارد.
به گفته وی، اگر آبادی را از دست نمی دادیم پس از این نیز باز هم می توانست در کمال پختگی بازی هایی انجام دهد که به یادگار بمانند.
دهکردی خاطرنشان کرد: وی در کنار بازیگری مدافع صنفی خوبی برای بازیگران و همیشه برای هر کاری در دسترس بود.
نرگس آبیار کارگردان سینما نیز با اشاره به اینکه در هر ماه و هر هفته سرمایه های فرهنگی کشور را به ویژه در عرصه سینما از دست می دهیم اظهار داشت: من سعادت همکاری با آبادی را نداشتم و فرصت آموختن از او را از دست داده ام؛ پیشکسوتان هنر یکی یکی از دست می روند بدون اینکه از تجربه های گرانبهای آنان بهره ببریم اما امیدوارم این تعداد از پیشکسوتان که باقی مانده اند را قدر بدانیم و تا هستند از آنها بیاموزیم.
همچنین رضا ناجی، عزت الله رمضانی فر و حبیب اسماعیلی نیز پشت تریبون قرار گرفتند و با ذکر خاطراتی از ابراهیم آبادی، خصوصیات خوب اخلاقی وی را برشمردند.
بعد از اقامه نماز میت، پیکر مرحوم ابراهیم آبادی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع شد.
مراسم ختم وی روز سه شنبه در مسجد جامع شهرک غرب از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ برگزار خواهد شد.
ابراهیم آبادی متولد سال ۱۳۱۳ بود. این هنرمند ابتدا در رشته هنر زیر نظر اساتیدی همچون علی اصغر گرمسیری به تحصیل پرداخت و بعد به شهر پراگ رفت و مدرک تحصیلی کارگردانی تئاتر را گرفت.
این بازیگر در تمام سالهای فعالیت حرفهای خود علاوه بر فعالیت در تئاتر، در فیلمها و سریالهای زیادی بازی کرد که از آن جمله به فیلمهای «بوی کافور عطر یاس»، «توکیو بدون توقف»، «صد سال به این سالها» میتوان اشاره کرد. سریالهای«مختارنامه»، «پاورچین»، «شب دهم» و «معصومیت از دست رفته» از جمله آثار شناخته شده وی در تلویزیون هستند.
نظر شما