عبدالله رشیدی امروز یکشنبه در بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: این مرکز یکی از دستاوردهای مهم است که از سال ۱۳۴۸ تاسیس شده و از این سال رشد یافت و به دانشگاه شهید بهشتی ملحق شد.
وی با بیان اینکه این مرکز در بستری به اسم دانشگاه فعالیت می کند، افزود: ۲۹ دانشکده و پژوهشکده در دانشگاه شهید بهشتی وجود دارد و ۱۴۹ نفر از ۹۶۰ عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در پردیس عباسپور مشغول تدریس هستند.
رشیدی همچنین درباره اقدامات دانشگاه برای کاهش فاصله با صنعت یادآور شد: پیشرفت روزافزون تکنولوژی، تغییر رویکرد سازمان ها به دانش محوری و ایجاد دارایی های نامشهود از جمله اقدامات دانشگاه بوده است.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: طراحی دوره های آموزشی، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، آزمون های استخدامی، بررسی اثر بخشی آموزش از جمله محورهای سازمانی دانشگاه است.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه برای ایجاد زبان مشترک با صنعت به سراغ ایزو رفته تا بهتر بتواند فعالیت های بین المللی را انجام دهد.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نقطه قوت دانشگاه را ۹۶۰ اعضای هیات علمی دانست و گفت: بیش از ۹۰۰ مدرس مدعو نیز در دانشگاه مشغول تدریس هستند.
رشیدی اعلام کرد: ۲۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در دانشگاه شهید بهشتی وجود دارد که با سازمان ها می توان به اشتراک گذاشت.
وی افزود: ۷۰ کلاس ویژه در واحدهای دانشگاهی و همچنین تقویم آموزشی ۶ هزار عنوان دوره ای در دانشگاه وجود دارد که از این میان ۲ هزار عنوان به بخش انرژی مربوط می شود.
وی ادامه داد: دانشگاه مهمانسراهایی با ۶۸۰ نفر ظرفیت برای اقامت فراگیران آموزشی دوره های مختلف در نظر گرفته است؛ چرا که پروژه هایی با زمان های طولانی وجود دارد و افراد باید از امکانات رفاهی بسیاری بهره مند شوند.
این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: آموزش های بین المللی با هدف های مختلف پیگیری می شود، وقتی افراد به ایران می آیند، در دانشگاه با ظرفیت های داخلی و شرکت های بزرگ ایرانی آشنا می شوند.
رشیدی به مناقصه های آموزشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در یک پروژه مناقصه ۶۴ عنوان دوره تخصصی متمایز به ۴ هزار نفر آموزش داده شد. برای استفاده از ظرفیت داخل در خارج از کشور با بهره گیری از کمک های مرکز آموزش بین المللی و منطقه ای اقیانوسیه آموزش های گمرک به سایر کشورها آموزش داده شد.
وی عنوان کرد: دانشگاه شهید بهشتی در بخش نفت و گاز از فاز یک با شرکت توتال فرانسه همکاری کرد. بخش عمده آموزش در ابتدا توسط فرانسوی ها انجام می شد، اما سپس با فراگرفتن دانش تا فاز ۱۰ به مدت ۴ تا ۵ ماه در دانشگاه آموزش داده شد، همچنین این مرکز برگزاری آموزش فاز ۲۰ و ۲۱ را به عهده گرفت.
رشیدی همچنین افزود: دانشگاه شهید بهشتی تنها مرکز آموزشی در بخش متانول کشور است. مجوزهای مختلف از فنی و حرفه ای را نیز برای دوره های آموزشی دریافت کرده و علاوه بر مدرک دانشگاه، مدرک فنی و حرفه ای هم داده می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه تمرکز اصلی برگزاری دوره های مربیگری برای نهادینه کردن دانش در افراد است، گفت: دانشگاه سابقه همکاری های گسترده با نیروی دریایی را نیز دارد.
رشیدی درباره آموزش های تخصصی دانشگاه خاطر نشان کرد: برق قدرت، ابزار دقیق و کنترل ، مخابرات، لیزر و پلاسما، مکانیک، آب و محیط زیست، سازه و معماری، کامپیوتر، علوم ورزشی، فضای مجازی، روانسناسی، مدیریت، حقوق، زبان های خارجی، جغرافیای سیاسی و هسته ای رشته های دوره های آموزشی دانشگاه است.
امیر دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش امروز به همراه «سعدالله نصیری قیداری» سرپرست دانشگاه شهید بهشتی از پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور بازدید کردند.
نظر شما