۱۵ درصد باقیمانده واگن مترو تهران از گمرک ترخیص شد

تهران- ایرنا- مدیرعامل قطار شهری تهران و حومه از ترخیص ۱۵ درصد باقیمانده از ۷۰ واگن مترو از گمرک شهید رجایی خبر داد و گفت: این محموله اکنون در اختیار شرکت واگن سازی تهران جهت سرهم‌بندی قطعات و افزودن به خطوط ریلی قرارگرفته است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، علی امام با اعلام خبر ترخیص ۱۵ درصد باقیمانده از قطعات ۷۰ واگن مترو تهران از گمرک بندر شهید رجایی گفت: به‌منظور تجهیز ناوگان خطوط مترو در پایتخت، تعداد ۷۰ واگن خریداری‌شده بود که ترخیص این محموله از گمرک به دلیل انجام روند پرداخت هزینه‌های گمرکی و نیز ارزش ‌افزوده با تأخیر مواجه شد.

وی ادامه داد: پس از نامه‌نگاری شهردار تهران با وزیر امور اقتصادی و دارایی و همکاری صمیمانه گمرک جمهوری اسلامی ایران در نیمه نخست سال گذشته، ۸۵ درصد از کل این محموله ترخیص شد و همچنین در ادامه با رایزنی‌های صورت گرفته ۱۵ درصد باقیمانده نیز در تاریخ ۲۲ مهر جاری ترخیص و با ۲۲ تریلر به شرکت واگن سازی تهران جهت سرهم‌بندی قطعات تحویل داده شد.

امام تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰ درصد از روند ساخت قطارهای مترو در تهران توسط متخصصان کشورمان بومی‌سازی شده و تا زمانی که ۱۰۰ درصد عملیات ساخت قطارهای مترو در کشورمان بومی‌سازی شود، مجبوریم برخی از قطعات موردنیاز را از کشورهای خارجی تأمین ‌کنیم که محموله ترخیص شده نیز شامل قطعاتی از این‌ دست است.

 وی با ابراز خرسندی نسبت به اینکه در روند ترخیص «پروژه ۷۰ دستگاه واگن مترو» زنجیره ارتباطی خوبی با سایر ارگان‌ها و نهادها همانند وزارت امور اقتصادی و دارایی، گمرک جمهوری اسلامی ایران و مواردی از این ‌دست به وجود آمد، خاطرنشان کرد: این امر سبب شد تا نهایت همکاری و همدلی را با ما در شرکت مترو برای ترخیص این محموله ارائه دهند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، از وزارت امور اقتصادی و دارایی و نیز گمرک جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه گمرک بندر شهید رجایی در خصوص همکاری با شرکت مترو در ترخیص این محموله تشکر کرد.

کاهش فاصله حرکت قطارها در خط ۷ مترو تهران

همچنین مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه از کاهش ۲ دقیقه سرفاصله حرکت قطارهای خط ۷ مترو تهران خبر داد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه، فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت در زمینه حمل‌ونقل ریلی درون شهری کشور همواره سعی کرده  تا با برنامه ریزی مناسب بهترین امکانات و خدمات را به شهروندان و مسافران خود ارائه دهد گفت: پیش از این فاصله حرکت قطارها در خط ۷ متروی تهران هر ۱۲ دقیقه یک قطار بود که از دهم آبان ماه  به ۱۰ دقیقه یک قطار کاهش یافته است.
وی افزود: با عنایت به بهره برداری از ایستگاه‌های جدید خط ۷، رسیدن فصل سرما و کاهش فاصله حرکت قطارها در خطوط مترو، شهروندان تهرانی ترغیب به استفاده بیشتر از این ناوگان ریلی درون شهری شده اند و شاهد افزایش روز افزون مسافر در این خط هستیم.
نوبخت تصریح کرد: با استفاده از حداکثر توان تا جایی که محدودیت‌ها و شرایط فنی امکان داشته است این زمان را کاهش دادیم و هر ۱۰ دقیقه یک قطار برای جابجایی مسافران محترم در این خط اعزام می شود.
نوبخت خاطرنشان کرد: با شرایط خوبی که مهیا شده باز هم می توانیم میزان ظرفیت جابجایی ناوگان متروی تهران و حومه را افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه خط ۷ متروی تهران یک خط درون‌شهری به طول ۲۷ کیلومتر است گفت: در حال حاضر ۲۰ کیلومتر آن با۱۰ ایستگاه شامل میدان صنعت، دانشگاه تربیت مدرس، شهید نواب صفوی، رودکی، کمیل، بریانک، هلال احمر، مهدیه میدان محمدیه، و بسیج به بهره برداری رسیده است.
نوبخت تصریح کرد: این خط که عمیق‌ترین خط متروی تهران است از شهرک امیرالمؤمنین (قصر فیروزه) و در کنار ورزشگاه تختی تهران در شرق تهران آغاز شده و پس از طی مسیر شرقی- غربی و تقاطع با خط ۶ که در حال ساخت است و در ایستگاه های هفده شهریور و میدان محمدیه با خط ۱ و ایستگاه مهدیه با خط ۳، از ایستگاه بریانک به سمت شمال متمایل می‌شود و در ایستگاه متروی شهید نواب صفوی با خط ۲، در ایستگاه متروی توحید با خط ۴ و در ایستگاه متروی دانشگاه تربیت مدرس با خط ۶ که در حال ساخت است تقاطع خواهد داشت و سپس در امتداد بزرگراه چمران ادامه پیدا می‌کند و پس از عبور از کنار برج میلاد، وارد میدان صنعت در شهرک غرب گردیده و در انتها به میدان کتاب در سعادت آباد می‌رسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha