اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل وابستگی خود را به انقلاب ثابت کردند

تهران- ایرنا - رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: دانشجویان عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی مستقل در مقطعی از تاریخ تلاش کردند تا از گفتمان نظام سلطه جدا شده و وابستگی خود را به انقلاب و ارزش های آن اثبات کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، بیستمین سالگرد تاسیس اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل امروز سه شنبه در محل دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران برگزار شد.

حجت الاسلام «مصطفی رستمی» در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:‌ در تشکل ها اختلاف سلیقه وجود دارد. این اختلاف سلیقه کمک می کند تا تلاش برای رسیدن به حرکت بهتر و ارزشمند ایجاد شود و هم نقد یک گفتمان به رغم داشتن اصول مشترک در بین اعضاء رخ دهد.

وی گفت: در این راه سلایق مختلف فرصت پرورش مدیر توانا که در آینده بتواند در جامعه مسئولیت های مهمی را برعهده بگیرد، بیشتر بوجود می آید.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها درباره تفاوت اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل با سایر تشکل ها گفت: تشکل ها یک تاریخ ایجاد دارند که پس از آن تاریخ باید دوستانی که علاقمند به افکار و منش آن تشکل هستند، این راه را ادامه دهند. البته در فضای دانشجوی دانشگاه ها، تشکل های ریشه دار و دارای تفکر، زیاد است که هر کدام اهدافی را دنبال می کنند.

رستمی ادامه داد: اما عده ای از اعضای تشکل ها درمقطعی، وابستگی خود را به نظام سلطه و دشمنان ملت نشان دادند. این عده  در آن زمان تلاش داشتند که حرکت های دانشجویی را به نام خود مصادره کنند ومدعی نمایندگی سایر تشکل های دانشجویی شدند که آسیب های زیادی هم از این منظر دیدند. اما اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل تلاش کرد تا ادعا آنها را  شکسته و نشان دادند به انقلاب اسلامی ایران وابسته هستند و همسو با آن فعالیت سیاسی در دانشگاه ها را انجام می دهند.

قوه قضائیه در مبارزه با فساد امید را در جامعه زنده کرد

در ادامه این مراسم «محمد مهدی اسماعیلی» عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه تهران در سخنانی گفت: در ماه های پیش تورم افسارگسیخته، کاهش ارزش پول و مشکلات اقتصادی در کشور سبب شده بود تا روزهایی خوبی پشت سر نگذاریم تا امیدواری مردم طبق نظرسنجی ها در یک سرآشیبی تلخ قرار بگیرد.

وی گفت: این احساس بوجود آمد که مقبولیت کارگذاران نظام جمهوری اسلامی در خطر است و احساس مردم از اینکه این مشکلات اصلاح نمی شود، این موضوع را تایید می کرد. همچنین آمار نشان از کاهش سرمایه اجتماعی نظام داشت که این بیشتر نگران کننده بود.

استاد دانشکده حقوق دانشگاه تهران افزود: اما روندی که دستگاه قضاء برای مبارزه با فساد در پیش گرفت، مردم را دلگرم کرد. هر چند که در ابتدا این تصور وجود داشت که ممکن است این مبارزه نیز یک نمایش در روزهای اول حضور رییس قوه قضائیه در مسند ریاست تلقی شود.

اسماعیلی ادامه داد: این مبارزه در حالی صورت گرفت که روسای جمهور فرانسه و آمریکا بر این باور بودند که خروج آمریکا از برجام آخرین ضربه به تداوم نظام جمهوری اسلامی است. ولی نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه فضا برای مبارزه با فساد بازتر شد.

وی در حاشیه مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل اظهار داشت:  اینکه یک تشکل دانشجویی بتواند در دهه پنجم انقلاب آرمان های نظام را جلو ببرد بسیار مهم است. زیرا آنقدر مطالبات مهم از انقلاب اسلامی وجود دارد که جریان های دانشجویی می توانند آن را نمایندگی کنند.

وی افرود:‌ فضای دانشگاه در چارچوب مقررات جمهوری اسلامی باید آزاد باشد و دستگاه قضا کشور نیز معتقد است اجازه دهیم جریان های دانشجویی در محافل علمی، نقدهای خود را بگویند. این را هم در نظر بگیرید که دانشگاه  محلی برای برخورد امنیتی و قضایی با این مسائل نیست و اینجا فضای آزاد اندیشی است.

«سید محمد رضا حسینی» از پایه گذاران اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان نیز در این مراسم اظهار داشت: ابتدا فکر می کردیم ما اتحادیه را تاسیس کردیم اما در ادامه متوجه شدیم که عنایت صاحب عصر(عج) و لطف خداوند سبب ایجاد اتحادیه شد.

وی گفت: یکی از نقاط عطف اتحادیه نامه ای بود که درباره مسائل روز کشور به مقام معظم رهبری نوشته شد و ایشان در کنار استقبال از این نامه دانشجویان را به خودسازی رهنمود فرمودند.

دانشجوی باسواد از هیات امناء ونماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه اثرگذارتر است

حجت الاسلام «علی سرلک» مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشکده هنر درباره اینکه اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل را در چه جایگاهی می بیند؟ به خبرنگار ایرنا گفت: روند اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل انقلابی است. البته ممکن است بیانیه ای هم به اشتباه منتشر کنند ولی روند آنها مثبت و همسو با انقلاب است.

وی افزود: اما موضوع این است که هیچ نهاد کنشگر به مانند تشکل های دانشجویی نمی توان پیدا کرد که در جریان های مختلف اثر گذار باشند. این اثر گذاری در بیشتر مواقع از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به رغم بودجه ای که دارد، بیشتر است.

استاد دانشکده هنر دانشگاه تهران افزود:‌ دانشجو اگر باسواد باشد و باسواد حرف بزند موثرترین عضو دانشگاه است که حتی از هیات امناء دانشگاه بیشتر اثر گذار است. البته در این راه ممکن است محدودیت ها و سختی هایی را هم ببیند که باید در راه آرمان  و اهداف خود آن را تحمل کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha