حال خوش خواندن با جشنواره کتاب سال دانشجویی

تهران- ایرنا- بیست و ششمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی همزمان با هفته کتاب برگزار می‌شود؛ جشنواره‌ای که با ترغیب دانشجویان صاحب قلم به دنبال ایجاد «حال خوش خواندن» میان قشر جوان به ویژه دانشجویان است.

بیست و ششمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی به رسم هر سال، امسال نیز همزمان با بیست و هفتمین دوره هفته کتاب در ۲۸ آبان ماه برگزار می شود. این جشنواره با هدف اصلی شناسایی دانشجویان مولف و صاحب قلم در حوزه های گوناگون علمی و همچنین ترویج کتابخوانی میان قشر دانشجو آغاز به کار کرده است.

حال خوش خواندن شعار امسال جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی انتخاب شده است. در این زمینه عادل تقوی دبیر جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی به خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا گفت: این جشنواره با اهداف اولیه ترغیب و تشویق دانشجویان به تالیف و ترجمه کتاب در دوره دانشجویی راه اندازی شده و به دنبال شناخت استعدادهای دانشجویی در زمینه نشر است.

وی تصریح کرد: جشنواره کتاب سال دانشجویی هرساله همزمان با هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با هدف ایجاد نشاط علمی در فضای علمی و دانشگاهی کشور، جلب همکاری و حمایت ناشران حوزه دانشگاهی، به منظور چاپ آثار دانشجویی، تقویت بنیه علمی دانشجویان و شناسایی و حمایت از دانشجویان نوقلم و صاحب اندیشه برگزار می‌شود.

تقوی با اشاره به امکان ارائه آثار در زمینه های تالیف، ترجمه و تذهیب عنوان کرد: جشنواره کتاب سال دانشجویی این امکان را برای دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی در سراسر کشور فراهم می سازد تا آثار خود را در ۶ گروه اصلی ارائه دهند و با کمک ناشران حامی انتشارات دانشجویان این کتاب ها را به چاپ برسانند.

دبیر جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی افزود: آثار این جشنواره در ۶ گروه اصلی داوری می شود و در کنار آن موضوعات ویژه ای بر اساس نیاز روز نیز توسط داوران در نظرگرفته می شود.

وی تاکید کرد: مطالعات رسانه، حمایت از تولید داخلی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل از سری موضوعات ویژه درنظرگرفته شده برای بیست و ششمین دوره جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی است.

تقوی گفت: در این دوره از جشنواره هفت عنوان کتاب برگزیده و همچنین از ۱۴ عنوان کتاب نیز به عنوان آثار شایسته قدردانی می شود.

دبیر جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی با اشاره به تقدیر از ۲ ناشر حامی آثار دانشجویان، تصریح کرد: در این دوره همچنین از سید مصطفی محقق داماد، استاد دانشگاه شهید بهشتی، عضو فرهنگستان علوم و مولف و مترجم آثار در زمینه حقوق به عنوان خادم کتاب و از فرزاد میرشکاری موسس کتابخانه فاطمه ها، به عنوان فعال حوزه کتاب و کتابخوانی تجلیل می شود.

تقوی اظهار داشت: در بیست و ششمین دوره جشنواره ملی کتاب ۵۱۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال که براساس رای هیات داوران ۷ اثر به عنوان برگزیده و ۱۴ اثر شایسته تقدیر انتخاب شده است.

به گفته وی، از مجموع آثار رسیده، ۳۴۱ اثر تالیف و ۱۷۶ اثر ترجمه است و بیشترین آثار ارسالی به گروه علوم انسانی با ۲۰۱ اثر و گروه علوم پزشکی با ۱۸۴ اثر تعلق دارد.

این جشنواره از سوی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت ورزش و جوانان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مؤسسه خانه کتاب، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و سازمان جهاددانشگاهی تهران برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha