مسعود کوثری اظهارداشت: این جشنواره امسال مراحل نهایی خود را به انجام رسانده و برگزیدگان خود را نیز شناخته است. اما به منظور همراهی اهالی فرهنگ با شرایط اقتصادی جامعه، صرفه جویی در هزینه های ادارات دولتی و نیمه دولتی و هم چنین رسیدگی بیشتر به وضعیت معیشتی کارکنان، جشنوارۀ نشان دهخدا امسال برگزار نشده و به سال آینده موکول می شود.
در گزارش های پیشین این جشنواره اعلام شده بود: آیین پایانی پنجمین دورۀ جشنوارۀ نشان دهخدا در تاریخ ۲۸ آبان ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در محل دانشگاه تربیت مدرس، سالن جابربن حیان برگزار خواهد شد.
براساس گزارش انتشارات علمی و فرهنگی ۶۳۰ عنوان کتاب از ۷۰ ناشر دانشگاهی و پژوهشی، همچنین صاحبان آثار برای این دبیرخانه ارسال شده است که از این تعداد ۶۱ عنوان از ۲۹ ناشر به مرحلۀ داوری نهایی رسیده است. جشنوارۀ نشان دهخدا در این دوره کتاب های تالیفی یا تصحیحی اعضای هیات های علمی دانشگاه ها را که در سال ۱۳۹۷ برای اولین بار و در حوزۀ علوم انسانی به چاپ رسیده اند بررسی کرده و بهترین ها را به جامعه فرهنگی و علمی کشور معرفی می کند.
موضوعات مورد نظر برای کتاب های دریافتی عبارتند از: تاریخ، جغرافیا و باستان شناسی، حقوق، زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و علوم ارتباطات، علوم اقتصادی، مدیریت و حسابداری، علوم تربیتی، روانشناسی، علوم رفتاری و تربیت بدنی، علوم سیاسی، روابط بین الملل و مطالعات منطقه ای، فقه، اصول، علوم قرآن و حدیث، فلسفه، کلام، اخلاق، ادیان و عرفان، فناوری اطلاعات، اطلاع رسانی و کتابداری، مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی، مطالعات هنر و زیبایی شناسی.
جشنوارۀ نشان دهخدا از سال ۱۳۹۴ برگزار شده و امسال به پنجمین دورۀ خود رسیده است. این جشنواره به میزبانی انتشارات علمی و فرهنگی و با مشارکت وزارت کار،تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،سازمان تامین اجتماعی،ادارۀ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، خانۀ کتاب و پژوهشکدۀ مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می شود.
نظر شما