نصب پرچم ایران در کلاس‌های درس برای افزایش حس وطن دوستی

سمنان- ایرنا- رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران باید در کلاس‌های درس نصب شود تا حس وطن دوستی در وجود دانش‌آموزان تقویت و نهادینه شود.

فاطمه مهاجرانی روز یکشنبه در گردهمایی روسای اداره‌های استعداد درخشان و دانش پژوهان کشور در مجتمع فرهنگیان شهمیرزاد استان سمنان اظهار داشت: دانش‌آموزان تیزهوش در معرض رفتن از کشور هستند که در مورد این مساله باید به صورت ویژه کار شود.

وی تاکید کرد که نصب پرچم جمهوری اسلامی ایران در کلاس‌های درس موجب تقویت روحیه وطن دوستی در بین دانش‌آموزان می‌شود.

وی با اشاره به این که مدرسه‌های استعداد درخشان باید انسان‌هایی تربیت کنند که در تمام ساحت‌ها نمونه باشند گفت: مدیران مدرسه‌های سمپاد صرفا نباید به علم‌آموزی دانش آموزان توجه کنند، بلکه باید در کنار تعلیم و تربیت به بخش‌های دیگر مانند هنر و مهارت نیز توجه داشته باشند.

مهاجرانی بیان کرد: دانش‌آموزان استعدادهای درخشان علاقه به هنر دارند، اما محیط مدرسه دارای نشانه های آثار هنری نیست.

وی ادامه داد: در مدرسه و کلاس‌های درس باید آثار هنری که بیانگر هویت ایرانی و اسلامی است نصب شود تا این هویت در دل و جان دانش آموز ایرانی شکل بگیرد.

وی افزود: کشور دارای فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی است و باید هویت ایرانی و اسلامی در دانش‌آموزان شکل داده شود و یکی از موثرترین ابزارها برای تحقق این رویکرد استفاده از هنر است.

مدرسه‌های استعداد درخشان پیشگام در اجرای سند طرح تحول نظام آموزشی

مهاجرانی با بیان اینکه در کشور ۶۸۰ مدرسه استعدادهای درخشان وجود دارد، اضافه کرد: در مورد اجرای سند طرح تحول نظام آموزشی هم چنین تحقق بخشیدن به بیانیه گام دوم انقلاب صادر شده از سوی مقام معظم رهبری، مدرسه‌های استعداد درخشان به دلیل  کارایی بالای مدیران و کوچک بودن جامعه آماری پیشگام هستند.

وی اظهار داشت: انتخاب و انتصاب مدیران مدرسه‌های استعداد درخشان براساس ارزیابی عملکرد انجام شود و عملکرد مدیرانی که تمرکز  به سمت کنکور و کتاب‌های کمک آموزشی دارند یک نقطه ضعف قلمداد می شود و باید نسبت به این معیارها در انتخاب مدیر هوشیار بود.

مهاجرانی یادآور شد: مدیر مدرسه سمپاد باید برنامه ریز بوده و به مسائل پرورشی نیز توجه ویژه داشته باشد.

گردهمایی روسای اداره‌های استعداد درخشان و دانش پژوهان کشور با حضور رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان، مدیران ۳۱ استان کشور، ۱۶ تن از معاونان و کارشناسان مرکز ملی استعدادهای درخشان با هدف تبادل تجربه‌ها و هم افریی برای ایجاد کیفیت‌افزایی در مدرسه‌های تیزهوشان به مدت سه روز برگزار می شود.

یک هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز تیزهوش استان سمنان در ۱۶ مرکز آموزشی استان مشغول به تحصیل هستند.

اخبار مرتبط