مدیرکل راه آهن استان یزد در این ارتباط گفت: کوتاه ترین مسیر ریلی ایران خط یزد است که به مرکز ثقل بارگیری کشور مرتبط است و روزانه افزون بر ۱۴۰ رام قطار که ۱۱۰ رام آن باری و بقیه مسافری است از این مسیر تردد میکند.
سید مصطفی داودی افزود: از بندرعباس تا بافق خطوط ریلی ۲ خطه است و از بافق به بعد یک خطه ، به همین دلیل ظرفیت خطوط در این مسیر قرمز و سرعت بازرگانی پایین آمده بود.
مدیرکل راه آهن یزد ادامه داد: عملیا اجرایی این پروژه از سال ۹۳ شروع شد که به دلیل مشکلات مالی متوقف شده بود و هشت ماهه اخیر دوباره فعال شد.
وی افزود: ۱۷۰ کیلومتر این پروژه به عنوان پرترافیک ترین خط ریلی کشور در محدوده استان یزد قرار دارد و ۱۰۰ کیلومتر آن امروز به بهره برداری رسیده است.
وی برآورد اجرایی این پروژه را ۶۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد.
مرکز شهرستان ۱۰۴ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
همچنین همزمان با سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به استان یزد و با حضور وزیر راه و شهرسازی، باند دوم مسیر یزد به طبس بهرهبرداری شد.
باند دوم مسیر یزد - طبس به طول ۶۲ کیلومتر از مهمترین پروژههای حوزه راهسازی استان یزد است.
عرض این باند ۱۱ متر است و برای بهرهبرداری از آن ۶۷۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
همزمان با سفر رییس جمهوری ۵۰۰ طرح در زمینههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد بهره برداری قرار گرفت.
برای اجرای این پروژهها ۲۵ هزار میلیارد ریال هزینه شده که ۱۰ هزار میلیارد ریال آن از محل بودجه دولتی و ۱۵ هزار میلیارد ریال نیز سهم بخش خصوصی است.
بهره برداری از پروژه فولاد چادرملو در اردکان، مرحله نخست بندرخشک پیشگامان در مهریز، بیمارستان خاتم الانبیای ابرکوه، گازرسانی به شهرک فولاد اشکذر، ۹۰ کیلومتر از دو خطه سازی راه آهن بافق به میبد و ۲۵ کیلومتر از باند دوم جاده یزد - طبس از مهمترین طرحهای بهره برداری شده است.
این پروژههای به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس با شرکت رییس جمهوری و اعضای هیات دولت راه اندازی شد.
در دومین سفر استانی هیات دولت تدبیر و امید به یزد ۱۴ معاون و وزیر رییس جمهوری را همراهی میکنند.
نظر شما