مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان روز دوشنبه در این مراسم گفت: جامعه کار و تلاش استان و خانوادههای آنان در بخشهای قرائت(ترتیل و تحقیق)، حفظ قرآن کریم(حفظ کل، ۱۰ جزء و ۲۰ جزء) و مفاهیم جلد بیست و چهارم تفسیر نمونه شرکت کردند.
هادی ابراهیمی افزود: این دوره از مسابقه با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، ویژه جامعه کارگری و تعاون گران، خانواده آنان و افراد زیر پوشش بهزیستی هرمزگان و سازمان تامین اجتماعی استان برگزار شده است.
وی خاطرنشان کرد: افراد اول این دوره از مسابقه استانی قرآن کریم به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد و ۷۷ درصد از شرکتکنندگان مردان و ۲۳ درصد آن را زنان تشکیل دادهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان بیان کرد: باید با نگاه اجتماعی و فرهنگی به مسائل اقتصادی نگاه کرد تا شاهد اثرات پایدار و مثبت قرآن کریم در زندگی روزمره باشیم.
ابراهیمی اظهار کرد: مسابقه و آموزشهای قرآن کریم باید بیش از پیش در شرکتها و در بین جامعه کارگری نهادینه شده و توسعه یابد، زیرا ترویج فرهنگ معارف در محیطهای کاری امری جدی است.
وی یادآور شد: محسن زاهدی، ناصر جعفرزاده، امین سالاری، سعیده ماهرو، زهرا نقیزاده، خدیجه شهسواری و مریم رحمانیان داوری چهاردهمین دوره مسابقه استانی قرآن کریم برای خواهران و برادران را بر عهده داشتند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان نیز کتاب قرآن کریم را شفابخش برای انسانها دانست و عنوان کرد: این کتاب مقدس در همه ابعاد زندگی بشر تاثیر دارد و هر فردی به سوی آن بشتابد از بهره میبرد.
علی اکبر انصاری راد ادامه داد: امروزه جامعه بیشتر از گذشته نیازمند معارف قرآنی است و افراد باید با تلاش، کاربردهای آن را در زندگی اجتماعی و فردی به کار ببرند تا جوانان و نوجوانان با این معارف اسلامی آشنا شوند.
وی اضافه کرد: حفظ قرآن کریم اهمیت بسیاری دارد اما باید به فراگیری معنی، درک و عمل مفاهیم این کتاب مقدس و آسمانی نیز توجه بیشتری شود و مورد غفلت واقع نگیرد.
نظر شما