۲۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۱
کد خبرنگار: 750
کد خبر: 83553849
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۹ دانشگاه از تسهیلات ساخت خوابگاه بهره‌مند شدند

شاهرود- ایرنا - معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت:۲۹ دانشگاه کشور از تسهیلات بانکی و زمین برای ساخت خوابگاه استفاده کردند.

مجتبی صدیقی که روز چهارشنبه برای افتتاح سه طرح دانشگاه صنعتی شاهرود به این شهر سفرکرده در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از کارهای مهم وزارت علوم تامین فضای خوابگاهی دانشجویان است ؛ از آنجا که امکانات موجود کافی نیست ،برخی دانشجویان نمی توانند از خوابگاه دانشجویی بهره مند شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مشارکت خیران  درساخت خوابگاه دانشجویی تقدیر کرد و گفت: یکی از خوابگاه های دانشگاه شاهرود با کمک استادان دانشگاه و خیران ساخته شد.

وی با بیان اینکه امسال ۶۰ خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۱۲هزار تخت به بهره برداری رسید،افزود: امروز خوابگاه ۴۰۰ دانشجوی دانشگاه شاهرود هم تامین شد، 

صدیقی ابراز امیدواری کرد تا پایان برنامه ششم ۷۵ هزار تخت به ظرفیت خوابگاه های دانشجویی افزوده شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان مشکلات اعتباری را علت کندی ساخت خوابگاه ها خواند و گفت: در حوزه خوابگاه دانشجویان مجرد تا چند سال آینده مشکلات برطرف خواهد شد.

وی در باره آشپزخانه غذاخوری های دانشجویی نیز گفت: تا پیش از این آشپزخانه ها از یک تا سه رتبه بندی می شدند که اکنون آشپزخانه های درجه سه حذف شده اند، با کمک دانشگاه ها و صندوق رفاه دانشجویی تا پایان سال ۹۹ آشپزخانه استاندارد خواهد شد.

معاون وزیر علوم از افتتاح ۳۵ زمین چمن مصنوعی تا پایان سال خبرداد و گفت:برای ساخت ۲۰ زمین چمن دیگر و نیز ۲۵ زمین روباز با کف پوش هم برنامه ریزی شده است.

وی سرانه فضای ورزشی دانشجویان را ۲مترمربع اعلام کرد و گفت: تا پایان برنامه ششم این میزان به ۲متر و نیم خواهد رسید.

خوابگاه دخترانه شقایق، سرای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و یک شتاب دهنده سه طرح بهره برداری شده دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور رئیس سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود.
خوابگاه دخترانه شقایق با چهار هزار و ۷۰۰ متر مربع زیربنا و با ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه با کمک خیران به ویژه اعضای هیات علمی این دانشگاه ساخته شده است.
این خوابگاه با ۵۰ اتاق ظرفیت اسکان ۲۰۰ دانشجو را داراست. برای تکمیل این طرح ۲۰ میلیارد ریال اعتبار از مصوبات سفر رییس جمهوری اختصاص داده شده است.
سرای دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز با یک هزار و ۸۷۵ متر مربع زیربنا، ظرفیت پذیرش ۱۴۲ دانشجو را داشته و برای ساخت آن ۴۵ میلیارد ریال از محل درآمدهای دانشگاه هزینه شده است.

دانشگاه صنعتی شاهرود چهار پردیس ؛۱۴ دانشکده و ۱۱ هزار دانشجو و ۳۵۲ عضوهیات‌علمی دارد.