سیده «رویا شریفی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۹ هزار و ۱۴۵ نسخه دستی و الکترونیکی از آغاز طرح صدور نسخههای الکترونیکی در خمین صادر شده است.
رئیس بیمه سلامت خمین اظهار داشت: این شهرستان در استان مرکزی به عنوان شهرستان پایلوت اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکط کشور انتخاب شده است.
شریفی گفت: این طرح اکنون در مراکز خصوصی خمین اجرا می شود و بیش از ۳۵ پزشک متخصص، داروخانه و سونوگرافی درآن مشارکت دارند.
وی توضیح داد: نسخه الکترونیکی برای گروههای بهرهمند از خدمات بیمه سلامت به جز مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و روستائیان صادر می شود.
رئیس بیمه سلامت خمین عنوان کرد: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی دیگر نیازی به ارایه دفترچه سلامت در مراجعه به مطب پزشکان و بیمارستان ها نیست و بیمار فقط با اعلام کد ملی خود ویزیت شده و اقلام دارویی هم در سامانه تمام داروخانههای کشور ثبت میشود.
شریفی تاکید کرد: با اجرای طرح الکترونیکی شدن نسخهها و حذف دفترچههای کاغذی، انتقال سوابق بیمار به داروخانهها و سایر مراکز درمانی به راحتی انجام شده و از کاغذ بازی اداری و صفهای طولانی در داروخانهها جلوگیری میشود.
وی، صرفه جویی در هزینه و وقت بیماران، شفافیت در هزینههای سلامت، کاهش ضریب خطا ناشی از نسخههای بد خط پزشکان، هدفمند شدن تجویز و مصرف دارو و منطقی شدن هزینههای بیماران را از مزایای نسخه نویسی الکترونیکی بیان کرد ...
رئیس بیمه سلامت خمین گفت: با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی مصرف بیرویه دارو محدود و از نسخه نویسی غیرمنطقی پرهیز میشود و سرعت جمع آوری اطلاعات بیمار و کیفیت خدمات ارایه شده به بیمه شدگان افزایش مییابد.
خمین در جنوب استان مرکزی ۱۰۵ هزار تفر جمعیت دارد.
۵۷هزار و ۶۴۷نفر معادل ۵۵ درصد از جمعیت شهرستان خمین زیرپوشش خدمات بیمه سلامت هستند.
خمین - ایرنا - رئیس اداره بیمه سلامت خمین از اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی در این شهرستان خبر داد و گفت: ۹ هزار و ۲۴۸ نسخه معادل ۴۸ درصد از نسخههای صادر شده در این شهرستان به صورت الکترونیکی بوده است.
نظر شما