امیر جلالیان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: برخورداری کامل از تجهیزات و لوازم آموزشی مانند مانکن نقش مهمی در پیشبرد امور خواهد داشت و کمبود آن این روند را با کندی و اختلال روبه رو میکند.
وی با ارایه راهکارها برای کاهش اثرات مخرب بلایا و سوانح اظهارداشت: کاهش صدمات و تلفات در سوانح و حوادث، ارتباط مستقیم با آموزش درست دارد و مباحث آموزشی به روز و علمی شرایط پیشگیری و چگونگی مواجهه درست و منطقی با حوادث را بهبود میبخشد.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر اضافه کرد: ایران از حیث حوادث و بلایا جامعه پرخطری محسوب میشود بنابراین ادامه دورههای آموزشی و تخصصی از اهمیت بالایی برخوردار است و سبب کاهش اثرات منفی آن میشود.
جلالیان به ضرورت توجه هرچه بیشتر به افزایش سواد و آگاهی عمومی اشاره و تصریح کرد: در ماههای گذشته حدود ۲۵ هزار نفر در استان اصفهان در دورههای آموزش همگانی هلال احمر شرکت کردند و به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری مباحث مرتبط با امداد و نجات و کمکهای اولیه را آموزش دیدند.
وی با اشاره به وقوع سیل در زمستان پارسال و بهار سالجاری در کشور، تاکید کرد: آموزشهای تخصصی مرتبط با پدیدههای خاص مانند سیل ضروری است و در همین راستا ۵۳ دوره تخصصی در ۲۶ شعبه هلال احمر استان برای اعضای داوطلب در ۶ ماهه نخست سال برگزار شد.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر اصفهان با بیان این که آموزش در این نهاد درجهبندی میشود و هر رتبه از آموزش به بخشی از مخاطبان خاص اختصاص دارد، خاطرنشان کرد: ۲۷۰ نفر به صورت منطقهای از هفت استان مجاور در دورههای تخصصی واکنش سریع حاضر شدند.
ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود و این بلایای طبیعی و پدافند غیرعامل را باید از موضوعهای اصلی در زندگی کنونی قلمداد کرد.
۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.
نظر شما