به گزارش روز پنجشنبه مرکز خبر حوزه ،حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی با ابراز امیدواری مبنی بر توسعه هر چه بیشتر ارتباطات مراکز علمی دو کشور، اظهار داشت: امروز، ترکیه و ایران جزو کشورهای پیشرفته دنیای اسلام از نظر علمی هستند.
وی ابراز امیدواری کرد میهمانان با ظرفیتهای جامعةالمصطفی بیشتر آشنا شوند و فرصت بیشتری برای گسترش همکاری این مرکز و مراکز علمی ترکیه فراهم شود.
وی در ادامه با اشاره به چگونگی شکلگیری انقلاب اسلامیگفت: در ایران، انقلابی به پیروزی رسید که آرمان و هدف آن، احیای تمدن اسلامی بوده و پیام و گفتمان آن برای جهانیان و مسلمانان، پیام علم، معنویت و عدالت است.
عباسی با بیان اینکه جامعه المصطفی نیز به عنوان یک مرکز علمی بینالمللی، به دنبال ابلاغ این پیام به جهانیان است، افزود: ارائه چهره حقیقی اسلام، انسانها را به سوی اسلام حقیقی جذب مینماید.
وی گفت: ما و شما به عنوان مراکز و گروهی از شخصیتهای علمی جهان اسلام موظفیم چهره معنوی، علمی و حقیقی اسلام را به دنیا ارائه کنیم. جامعةالمصطفی نیز در این زمینه اهتمام جدی میورزد و درهای خود را به روی همه علاقهمندان گشوده است.
وی با بیان این که اسلام و مسلمانان همواره نشان دادهاند که میتوانند تمدن علمی برجستهای به بشر هدیه کنند، اظهار داشت: سابقه علمی و تمدنی درخشان مسلمانان نشان میدهد که اندیشه اسلامی میتواند تمدن جدیدی به بشریت اهدا نماید.
در این دیدار، استادان دانشگاههای ترکیه نیز ضمن معرفی رشتههای تحصیلی و زمینههای فعالیتی خویش، با اشاره به اعجاز قرآن از نظر ادبی، نقش المصطفی را در زمینه تقویت وحدت مسلمانان انکارناپذیر دانستند و خواستار تلاش هر چه بیشتر جامعةالمصطفی و مراکز علمی ترکیه به منظور راهاندازی کمیسیونی متشکل از علمای ایران و ترکیه شدند.
هم اینک دهها هزار تن از ۱۳۶ ملیت درجامعه المصطفی العالمیه مشغول کسب علوم دینی هستند.
نظر شما