۲۵ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۰۸
کد خبر: 83556788
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نقاط حادثه‌خیز استان اردبیل نیاز به چهار پایگاه امداد و نجات جدید دارد

اردبیل - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: جاده‌ها و مسیرهای حادثه‌خیز این استان نیازمند چهار پایگاه امداد و نجات بین شهری می‌باشد.

رامین معبودی روز شنبه در نشست با اعضای شورای اسلامی استان افزود: هلال احمر استان با ۱۲ پایگاه ثابت و چهار پایگاه سیار به هموطنان ارائه خدمات می‌کند و قرار است در صورت تامین زمین، چهار پایگاه امداد و نجات بین شهری جدید نیز در مسیرهای حادثه‌خیز استان راه‌اندازی شود.

وی این پایگاه‌ها را شامل جاده اهر _ مشگین‌شهر، بران، تونل ۱۱ سرچم و منطقه بودالالو ذکر کرد.

معبودی به فعالیت گسترده معاونت امداد و نجات با تنوع خدمات ارائه شده نیز اشاره کرد و گفت: در کوثر که هلال احمر فاقد انبار امدادی بود انبار ذخیره ۱۶ قلم کالا و اجناس امدادی و زیستی راه‌اندازی شده و در سرعین نیز با تامین زمین مورد نیاز عملیات احداث انبار امدادی آغاز می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه هم‌اکنون به صورت موقت و در موارد مورد نیاز امداد هوایی در این استان فعالیت کرده و به صورت مشترک با استان‌های همسایه شاهد حضور بالگرد هستیم، اظهارداشت: در بیش از هشت هزار مترمربع زمین احداث آشیانه امداد هوایی جمعیت هلال احمر در منطقه آبی‌بیگلو آغاز شده و امیدواریم با راه‌اندازی آشیانه شاهد حضور بالگرد امدادی در استان به صورت دائم باشیم.

معبودی همچنین به آمادگی تیم‌های تخصصی امدادی نظیر آواربرداری، سیلاب، جاده‌ای، کوهستان و تیم واکنش سریع اشاره کرد و افزود: تیم‌های ۳۳ نفره در دهستان‌های بزرگ به ظرفیت پنج هزار نفر تشکیل شده تا در مواقع بروز حوادث در صحنه حضور داشته باشند.

وی در زمینه فعالیت واطلبانه حوزه جوانان با قدمت ۷۲ ساله و جذب جوانان زیر ۲۹ سال گفت: کانون دانش‌آموزی در ۲۰۰ مدرسه به همراه کانون دانشجویی، طلاب و روستایی فعالیت می‌کنند که آموزش و جذب نیرو از وظایف آنها بشمار می‌رود.

او گفت: باید توسعه آموزش‌های امدادی در استان توان تاب‌آوری جامعه و آمادگی را افزایش دهیم تا در حوادثی مانند وقوع زلزله شاهد مصدومیت افراد بر اثر اضطراب و نگرانی ناشی از این حواث نباشیم.

وی بیان‌کرد: در قالب برنامه‌های آموزشی به صورت حضوری به درب منازل افراد مراجعه و برخی از نکات در بروز حوادث غیرمترقبه به همشهریان آموزش داده می‌شود.

وی افزود:  ۹۹ خانه داوطلبی و هلال در روستاهای استان فعال است و آمادگی داریم علاوه بر مناطق روستایی در محلات نیز این خانه‌ها را آماده کنیم تا نسبت به آموزش و جمع شدن نیروهای داوطلب برنامه‌ریزی دقیق انجام شود.

معبودی با تاکید بر راهیابی این آموزش‌ها به درون خانه‌ها با هدف تحقق شعار هر خانواده یک امدادگر تصریح کرد: در مجتمع‌های مسکونی، مراکز علمی و دانشگاهی و مدارس باید تیم‌های آماده برای مقابله با مخاطرات سازماندهی شوند و انتظار داریم شوراها و شهرداری‌ها از طریق ظرفیت تابلوهای تبلیغاتی و تلویزیون‌های شهری آموزش عمومی را در برنامه‌ریزی‌های خود قرار دهند.

استان اردبیل جزو ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می‌رود و هر از گاهی بروز حادثه‌هایی مانند زمین‌لرزه ، رانش زمین ، سیل ، خشکسالی ، صاعقه ، طوفان ، سرمازدگی ، برف سنگین ، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی بر جای می‌گذارد.

این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزش‌دیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha