«مهدی زندیه وکیلی» روز شنبه در کمیسیون اجرایی آییننامه مدیریت حمل و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی افزود: جاده های قدیم ساوه - همدان، آزادراه ساوه همدان، آزادراه ساوه- تهران، قدیم ساوه- تهران، ساوه بوئین زهرا، ساوه- سلفچگان بیشترین تلفات جاده ای استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: جاده های اراک -خمین، اراک- فرمهین، اراک- توره - بروجرد، دلیجان - اصفهان، خمین - محلات، محلات - دلیجان، اراک - ازنا، اراک - سلفچگان و دلیجان - سلفچگان نیز از دیگر جاده های پرتلفات استان مرکزی است.
وی اظهار داشت: بر اساس بررسیهای موجود بیش از ۹۵ درصد دلیل تصادفات جادهای بی احتیاطی راننده است اما با این وجود دستگاههای مسئول باید نسبت به حذف نقاط آسیبپذیر اقدام کنند.
زندیه وکیلی اضافه کرد: ثبت تخلفات جاده ای به وسیله دوربین و ارسال همزمان پیام جریمه برای متخلفان یکی از مهمترین عوامل کاهش تصادفات است که باید در تمامی جاده های آستان اجرایی شود.
وی افزود: در مجموع امسال نرخ تردد وسایل نقلیه در ساعت در استان ۴۳۴ مورد بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هفت درصد رشد داشته این در حالی است که این آمار در کشور ۳۹۰ مورد بوده و در مقایسه با مدت مشابه خود سه درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: برخورد وسیله با وسیله ۵۸ درصد از سهم تصادفات منجر به فوت استان را به خود اختصاص داده این درحالی است که این آمار در کشور ۳۷ درصد است، سهم واژگونی در تصافات منجر به فوت در استان ۲۹ درصد و در کشور ۳۱ درصد است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: برخورد وسیله به عابر در تصافات منجر به فوت در استان ۸ درصد و در کشور ۱۲ درصد است و سهم برخورد وسیله با موتور نیز در استان ۹ درصد و در کشور ۲۰ درصد است.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزادراه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما