سردار هوشنگ حسینی روز شنبه افزود: بر اساس شکایت فردی پروندهای در رابطه فیشینگ (جعل و سوءاستفاده از اطلاعات کارت بانکی افراد) تشکیل و با توجه به حساسیت موضوع در دستور کار پلیس فتای استان قرار گرفته و با هماهنگی قضایی بررسیها در این زمینه آغاز شد.
وی اظهارداشت: با توجه به مستندات ارائه شده توسط شاکی و تحقیقات مقدماتی، کارآگاهان پلیس فتا رد متهم اصلی را زده و متوجه شدند که وی متواری بوده و مکان سکونت مشخصی ندارد.
وی بیانکرد: ماموران پس از اقدامات فنی، پلیسی و تعقیب و مراقبتهای شبانه روزی محل اختفای مجرم را شناسایی و دستگیر و جهت بازجویی به پلیس فتا انتقال دادند.
فرمانده انتظامی استان اردبیل اضافه کرد: از محل اختفای این مجرم تعدادی دستگاه سیستم کامپیوتری، گوشی تلفن هوشمند، سیم کارتهای متعدد و همچنین کارت بانکی با اسامی مختلف کشف و ضبط شد.
سردار حسینی با بیان اینکه این متهم در ادامه بازجوییها و تحقیقات به همکاری با چند نفر به عنوان شریک اعتراف کرد، ادامه داد: این افراد با طراحی سایتهای جعلی با عناوین مختلف از جمله "صیغهیابی" فعالیت میکردند که با دستور قضایی تمامی اعضای باند که ۱۲ نفر بودند دستگیر و پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل سیستم قضایی شدند.
وی از مردم خواست با رعایت نکات ایمنی فریب افراد تبهکار را نخورند و از در اختیار گذاشتن کارت عابر بانک خود به دیگران خودداری کرده و در سایتها، شبکههای اجتماعی و
پیامرسانها به تبلیغات مختلف و واهی توجه نکرده و مشخصات بانکی خود را در آنها وارد نکنند.
او گفت: مردم در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک به پلیس اطلاع دهند و به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
فیشینگ Phishing به تلاش برای یافتن اطلاعاتی مانند نام کاربری، گذرواژه، اطلاعات حساب بانکی و مانند آنها از طریق جعل یک وبگاه، آدرس ایمیل و مانند آنها گفته میشود.
هنگامی که شخصی تلاش میکند دیگری را فریب دهد تا اطلاعات شخصی حساب یا کارتش را در اختیارش بگیرد یک حمله فیشینگ رخ میدهد.
نظر شما