احمد حسین زادگان یکشنبه شب در حاشیه آیین افتتاحی چهاردهمین نمایشگاه کتاب و مطبوعات مازندران در ساری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور نخبگان و اندیشمندان فرهنگی در میدان عمل می تواند راهکار مناسبی را در اختیار مسئولان این بخش قرار دهد تا با تطبیق نظرات و تفکرات اهل فن با سیاست ها و دیدگاههای نظام جمهوری اسلامی آن را اجرایی کنند.
نماینده عالی دولت در مازندران با اظهار این که برپایی رویدادهای فرهنگی مانند نمایشگاه کتاب و مطبوعات می تواند زمینه ای برای گردهمایی نخبگان باشد، اظهار داشت: ما برای رونق فعالیت های فرهنگی و تقویت فرهنگ بومی در استان دست تمام نخبگان و اندیشمندان این حوزه را می فشاریم و نیاز به کمک آنها داریم.
حسین زادگان اضافه کرد: نمایشگاه کتاب و مطبوعات مازندران باید به محلی برای تبادل نظر و افکار نخبگان ، نویسندگان و در مجموع دست اندرکاران حوزه فرهنگ و ادب تبدیل شود تا با نقد و انتقاد کارکردها توسط این گروه از سرمایه های فکری بتوان به راه حل اساسی برای رفع برخی از مشکلات فرهنگی و اجتماعی دست یافت.
استاندار مازندران گفت: به هر حال در شرایط تحریم ظالمانه ،کشور با محدودیت های مالی مواجه است به طوری که اجرای برخی برنامه های توسعه ای و زیرساختی نیاز به مدیریت دارد و همه باید در این راه کمک کار دولت و در مجموع نظام باشیم.
وی افزود: تجربه نشان داد که مردم ما با همراهی نخبگان علمی، فرهنگی، اقتصادی و دیگر سرمایه های فکری مسیر سخت و دشوار تحریم را نیز همانند چهار دهه گذشته طی می کند و سربلند بیرون می آید و باید با صبوری به جای سنگ اندازی در راه توسعه؛ کمک کار هم باشیم و به مازندران متحد و منسجم و با نشاط فکر کنیم.
حسین زادگان از مطبوعات به نوان ستون اصلی توسعه و پیشرفت یاد کرد و گفت: مازندران به برکت داشتن نیروهای مستعد و توانمند فرهنگی از لحاظ مطبوعاتی نیز در زمره استان های برتر کشور قرار دارد و تاکنون خبرنگاران و رسانه ها همراهی خوبی با مدیریت ارشد استانی داشتند.
وی با تقدیر از دست اندرکاران حوزه رسانه و مطبوعات مازندران، افزود : ما در استان به کمک رسانه ها به خصوص نقد منصفانه آن نیاز داریم و از آن استقبال خواهیم کرد و برای رشد و توسعه این خطه قطعا از این پیشنهادات و انتقادات سازنده استفاده می کنیم.
نماینده عالی دولت در مازندران اظهار داشت: هر جا مطبوعات انتقادات سازنده در عملکرد مدیران اعم از مدیریت ارشد استانی و سایر مدیران داشته باشند، قطعا در صورت تایید آن انتقادات راه اصلاحی در پیش گرفته می شود و نیازی وجود ندارد که ما به دلیل تعدد رسانه ها به خصوص فضای مجازی، همه آنها را مجددا منتقل کنیم، ما راه خودمان را ادامه می دهیم و مردم خودشان قضاوت می کنند.
استاندار مازندران که خود دارای سابقه فعالیت مطبوعاتی و از اهالی رسانه است، گفت: با تمام دغدغه های کار مطبوعاتی و رسانه ای از نزدیک آشنا هستم، ولی رفع تمام مشکلات رسانه ها به توجه به محدودیت مالی دولت به خصوص حوزه فرهنگی یک شبه قابل حل نیست.
وی اضافه کرد : همه ما به عنوان جامعه رسانه ای باید تلاش کنیم که مشکلات مطبوعات و به ویژه فرهنگ را با همدلی و همراهی، اولویت بندی و حل کنیم و این کار نیاز به برنامه ریزی مدونی دارد که مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی که از نیروهای بومی و جوان استان نیز محسوب می شوند، در مدت حضورش بر این مسند کارهای خوبی انجام داد که باید این کارها بیش از گذشته ادامه داشته باشد.
چهاردهمین نمایشگاه کتاب و مطبوعات مازندران با حضور بیش از ۵۰۰ ناشر داخلی و خارجی و بیش از ۸۰ هزار عنوان کتاب با برپایی حدود ۲۲۰ غرفه در ساری آغاز به کار کرد. حدود ۹۰ غرفه از این دوره نمایشگاه کتاب مازندران در اختیار مطبوعات استانی و سرپرستی روزنامه های سراسری و خبرگزاری ها فعال در استان است.
این نمایشگاه تا اول آذرماه سال جاری در سالن نمایشگاهی سعید در شهرک شماره ۲ ساری مستقر در شهرک صنعتی شماره ۲ شهرستان ساری در جاده فرح آباد ادامه خواهد داشت.
در سال گذشته حدود ۶۰۰ هزار نفر از نمایشگاه کتاب استان مازندران بازدید کردند.
نظر شما