علی مصطفوی روز سهشنبه در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان با اشاره به اهمیت سوادآموزی و اجرای طرح شتابدهی به سوادآموزی افزود: دستگاههای اجرایی استان و مردم به دلیل اهمیت موضوع و گستردگی اجرای این طرح باید آموزشوپرورش را در اجرای مطلوبتر آن همراهی کنند.
وی با تاکید بر ظرفیت مناسب دفاتر تسهیلگری و دهیاریهای استان در اجرای این طرح و شناسایی افراد بازمانده از تحصیل و بیسواد، گفت: آموزشوپروش از ظرفیت این دفاتر بیش از پیش باید استفاده کند.
معاون سوادآموزی ادارهکل آموزشوپرورش آذربایجانغربی نیز در این جلسه با اشاره به مصوبههای جلسه پیشین شورای پشتیبانی سوادآموزی آذربایجانغربی، بیان کرد: در جلسه قبل مقرر شد تا مراکز یادگیری ارومیه در مناطق محروم شهری، از ظرفیتهای مراکز تسهیلگری استانداری بهرهمند شود که طی جلساتی این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و تفاهمنامهای نیز منعقد شد.
علیاکبر صمیمی با اشاره به برگزاری دورههایی برای آموزشدهندگان مناطق عشایری و روستایی، اظهار داشت: برای تحقق این مصوبه نیز ۳۳ مدرس و ۶۵۰ نفر از آموزشدهندگان نهضت در استان طی شرکت در دورههایی آموزش دیدهاند تا بتوانند دختران و زنان عشایری را در زمینه سوادآموزی تحت پوشش ببرند.
وی در زمینه تحت پوشش بردن جمعیت بیسواد در ۲۰ کیلومتری نوار مرزی استان نیز گفت: روستاها، بیسوادان و جمعیت هدف شناسایی شدهاست تا در امر اجرای طرح در این مناطق تسریع شود.
وی اظهار داشت: بعد از بررسیهای انجام شده پنج هزار و ۶۸۳ نفر در گروه هدف و در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال احصا شدند اما لازم است تا انگیزه برای بیسوادان برای حضور در کلاسهای درس ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه تا ۲ سال آینده تعداد عشایر بیسواد استان باید به صفر برسد، ادامه داد: هماکنون در قالب طرح شتاببخشی تعداد ۲ هزار و ۱۰۰ بیسواد در مناطق عشایری استان شناسایی شده است.
به گزارش ایرنا میزان ابلاغی برای سوادآموزی در آذربایجانغربی طی سال گذشته ۳۷ هزار و ۳۶۶ نفر بود که به میزان ۱۰۱ درصد محقق شد؛ این استان طبق آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵ دارای ۱۹۴ هزار و ۶۳۶ بیسواد در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال است.
نظر شما