حامد رستمی توسط رییس بسیج اساتید استان تهران و مسئوولان دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان رییس بسیج اساتید این دانشگاه معرفی شد. این مراسم امروز چهارشنبه در محل دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.
رییس دانشگاه مذاهب اسلامی در سخنانیدر این مراسم گفت: اساتید با تقکر بسیجی نقش غیرقابل انکاری در آگاهی بخشی و پویایی جامعه دانشگاهی دارند و شاید خلائی که در دانشگاه احساس می شد، نبود بسیج اساتید بود.
«محمدحسین مختاری» افزود: همان طور که دانشجو و استاد دانشگاه در ترویج تقریب موثر هستند، مجموعه بسیج میتواند منشاء خیر و برکات بالایی در مجموعه دانشگاه شود.
مختاری با اشاره به اینکه دانشگاه مذاهب اسلامی در هفت استان شعبه دارد، تصریح کرد: اساتید دانشگاه با روحیه انقلابی و جهادی فعالیت می کنند، این موضوع سبب افزایش قطب علمی و بسیجی در بین دانشگاههای کشور میشود.
مطالبهگری و جریان سازی رویکرد بسیج اساتید است
«جلیل دارا» رییس بسیج اساتید استان تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی جزء نخستین دانشگاههایی است که برای تشکیل بسیج اساتید اقدام کرد. این در حالی است که ۴۲ کانون در این زمینه وجود دارد و تلاش می شود تا پایان سال این تعداد به ۶۰ کانون برسد.
وی افزود: دو رویکرد با تاکید مقام معظم رهبری در دستور کار بسیج اساتید استان تهران وجود دارد. یکی اجتماعی کردن فعالیتهای بسیج است. زیرا احساس میشود بسیج اساتید ارتباط زیادی با اجتماع و مشکلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی مردم ندارد. درحالی که در کشورهای توسعه یافته ارتباط دانشگاه با حوزه تصمیم سازی بسیار زیاد است.
رییس بسیج اساتید تهران افزود: دومین رویکرد بسیج اساتید استان تهران، تاسیس اندیشکدهای جریان ساز برای حل مسائل و مشکلات با راهبرد گفتمان سازی در سطح استان تهران است.
دارا با تاکید بر اینکه بسیج اساتید باید از نظر اجرایی وظیفه خود انجام دهد، اظهار داشت: در این زمان نیاز است دانشگاه مذاهب اسلامی وارد اندیشکدههای فکری با رویکرد گفتمان سازی شود تا جریان سازی کند؛ زیرا فقط نوشتن بیانیه از طرف اساتید برای هر اتفاق و رخدادی، کافی نیست.
وی ادامه داد: اساتیدی که روحیه انقلابی دارند و نه اینکه فقط عضو بسیج هستند، بسیجی محسوب میشوند. بر همین اساس ۱۷ اندیشکده راهبری در دانشگاههای استان تهران تاسیس شده و ۳۵ هزار عضور بسیج در دانشگاههای کشور عضویت دارند تا همراه نگاه کیفی، نگاه کمی نیز به موضوع دیده شود.
رییس بسیج اساتید استان تهران خاطرنشان کرد: الگو برداری از انقلاب اسلامی جریان مقاومت را زنده نگه داشته است و برای رسیدن به تمدن سازی نوین اسلامی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، نیاز است علاوه بر ایران در فضای منطقه گفتمان انقلاب اسلامی ترویج شود. البته این ترویج فقط با همت قشر نخبه و دانشگاهی جامعه مسلمان ایران با روحیه مطالبهگری صورت خواهد گرفت.
اندیشکده فرق و مذاهب تشکیل میشود
«حامد رستمی» رییس بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی نیز در این مراسم گفت: اندیشکده فرق و مذاهب و پژوهشکده تمدن نوین اسلامی راه اندازی خواهد شد؛ زیرا گروههای تکفیری به عنوان یک آفت در جهان اسلام وجود دارند و تاسیس این دو اندیشکده، مقدمهای برای تشکیل همایش تمدن نوین اسلامی با محوریت دانشگاه مذاهب اسلامی خواهد بود.
وی گفت: تاسیس مجله تخصصی و برگزاری نشستهایی پیش از انتخابات مجلس شورای اسلامی، از دیگر برنامههای بسیج اساتید دانشگاه مذاهب است.
رییس بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به همکاری سایر واحدای دانشگاه مذاهب، گفت: بسیج اساتید پنج دانشگاه مذاهب در کشور فعال هستند و بسیج اساتید در ۳ دانشگاه دیگر نیز در حال راه اندازی است.
رستمی خاطرنشان کرد: علاوه بر همکاری دانشگاههای همسوی کشور با اندیشههای دانشگاه مذاهب اسلامی، تلاش می شود با دانشگاههای جهان اسلام نیز در این باره ارتباط برقرار شود.
نظر شما