مابه‌التفاوت قیمت سوخت به حساب رانندگان سرویس مدارس واریز می‌شود

تهران- ایرنا- مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است مابه‌التفاوت قیمت بنزین از ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان به حساب رانندگان سرویس مدارس واریز شود.

نورعلی عباسپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش افزود: برای تعیین تکلیف وضعیت سوخت سرویس مدارس کارگروه ویژه ای با حضور نمایندگانی از وزارت نفت، سازمان برنامه و بودجه و وزارت کشور تشکیل شده است.
وی ادامه داد: به همین منظور قرار است معادل سهمیه بنزین سرویس مدارس به آنها یارانه داده شود اگرچه اکنون ۱۲۰ لیتر برای خودروهای سواری بنزینی و ۸۰ لیتر برای خودروهای دوگانه سوز در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا مابه التفاوت این سهمیه که از قیمت بنزین به ازای هر لیتر۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان است یارانه به حساب رانندگان سرویس مدارس واریز می شود.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: برای این موضوع باید اطلاعات دقیقی از رانندگان دارای مجوز داشته باشیم که به همین منظور رانندگان باید در سامانه سپند (ناوگان پایش حمل و نقل دانش‌آموزی) به نشانی https://irtusepand.ir ثبت نام کنند تا تمام افرادی که به عنوان سرویس مدرسه هستند، شناسایی شوند.
وی اضافه کرد: سامانه سپند با همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور راه اندازی شده است و اعلام شد که رانندگان سرویس مدارس باید در این سامانه ثبت نام کنند. پس از اینکه رانندگان در حوزه های شهری اطلاعات را وارد کردند و وزارت کشور به این افراد مجوز داد و تایید شدند مبلغ مابه التفاوت به حساب آنها واریز می شود.
عباسپور ادامه داد: همچنین در این سامانه شماره کارت بانکی برای رانندگانی که ثبت نام انجام می دهند، پیش بینی شده است و ماهانه مبلغ مابه التفاوت به حساب آنها واریز می شود.
وی درباره نگرانی برخی از رانندگان بخاطر سهمیه آبان ماه نیز گفت: رانندگان سرویس مدارس نباید هیچ نگرانی در این زمینه داشته باشند چرا که سهمیه آنها محفوظ است و تا ۶ ماه این سهمیه باقی می ماند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا سهمیه سوخت سرویس های مدارس افزایش می یابد یا نه چرا که ممکن است برخی از جابجایی دانش آموزان ممانعت کنند و حتی کرایه ها را افزایش دهند، افزود: امکان اینکه سهمیه سرویس مدارس در سراسر کشور افزایش پیدا کند، وجود دارد به همین دلیل با همکاری وزارت کشور پیش بینی شده است که این سهمیه بالاتر رود.
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: اما برای این مسئله باید پیمایشی از وضعیت سرویس مدارس و میزان مصرف سوخت آنها انجام شود تا اگر سهمیه کفایت نکند آن را افزایش دهند، در این زمینه باید تفاوت ها را بسنجیم.

سرویس‌های مدارس نباید افزایش قیمت داشته باشند

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این اقدامات و برنامه ریزی هایی که در سطح کلان کشور در حال انجام است، هیچ تغییری در قیمت سرویس ها نباید مشاهده شود.
عباسپور در پاسخ به این سوال که بیشترین وسایل نقلیه که اقدام به جابجایی دانش آموزان در قالب سرویس مدرسه انجام می دهند چه خودروهایی است، اظهار داشت: بیشتر خودروهای سرویس مدارس سواری هستند. البته تعداد ون ها و تاکسی ها همه تفکیک شده مشخص است.
به گفته وی، در حوزه شهری ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از دانش آموزان و در حوزه روستایی ۶۰۰ هزار نفر از دانش آموزان از سرویس مدرسه استفاده می کنند./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha